جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۸:۵۳
کد مطلب: 29335
۱

طرح مشاوره منابع علمی به دانشجويان

به گزارش میگنا دکتر حسین سلیمی در گفتگو با مهر گفت: مرکز مشاوره دانشگاه علامه با همکاری گروه دانش و اطلاعات دانشگاه مشاوره خدمات منابع علمی را ارایه می دهد.
وی افزود: هدف از این کار استفاده بهینه از منابع علمی در پایگاه‌های اطلاعاتی و فضای وب برای انجام پژوهش‌های دانشگاهی است.

رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه علامه افزود: وقتی دانشجو بخواهد مقاله و یا پایان نامه‌ ای را تهیه کند، مشاور منابع علمی کنار دانشجو قرار گرفته و یک نوع مشاوره از خدمات منابع علمی و پایگاه هایی که دانشجو می تواند از آن استفاده کند ارایه می دهد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشجو مشکل خود را در پایان نامه و یا مفاهیم متغیرات پایان نامه ارایه می دهد سپس مشاور مذکور تعداد پایگاه‌ها و مقالاتی که دراین حوزه کار شده را به دانشجو معرفی می کند .
سلیمی هدف از اجرای طرح مشاوره خدمات منابع علمی را کمک به دانشجویانی عنوان کرد که درمفاهیم و متغیرات پژوهش خود ابهام دارند و یا با کلید واژه های پژوهش خود آشنا نیستند و یا منابع دقیق و موضوع های مرتبط با پژوهش خود را نمی دانند و یا با روش مناسب علمی و پیشرفته جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی آشنا نیستند.

وی ادامه داد: ما از این دانشجویان که با مشکلات مذکور مواجه هستند درخواست می کنیم به جای مراجعه به انقلاب و یا مکان هایی که با فروش پایانامه اقدام به یک نوع سرقت ادبی می کنند به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه کرده و از خدمات مشاوره علمی بهره مند شوند و به جای کپی پیس کردن خودشان کار خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: مشاوره خدمات منابع علمی شامل مراحلی است که مرحله اول آن شناسایی موضوع مورد نظر دانشجو، پردازش و انتخاب کلید واژه مناسب، روش‌های جستجو از منابع علمی و پایگاه های اطلاعاتی و سرانجام دستیابی به هدف های مورد نظر است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...