شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ / ۱۸:۲۱
کد مطلب: 13855
۰

پرینتر خود را چست و چابک کنید +8 روش

یکی از وسایلی که این روزها کاربرد بسیار زیادی دارد پرینترها هستند. این دستگاه بسیار حساس اند و نیاز به مراقبت های بسیار زیادی دازند.
پرینترها در گذشته در مدل های جوهر افشان در بازار موجود بودند که البته با حضور پرینترهای رنگی و لیزری دورانشان به پایان رسید. با توجه به کاربرد و همچنین حساسیتی که این پرینترها دارند نیاز است تا نکات بسیاری را برای نگه داری آن ها رعایت کنید.

پرینتر های جوهر افشان

نکته بسیار مهم در مورد این پرینترها کارتریج آن ها است به گونه ای که باید آن ها را با دقت بسیار زیادی حمل کنید و همچنین باید از آن ها به درستی محافظت کنید. مهمترین نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که در صورت تمام شدن جوهر سریعا آن را شارژ کنید. برای اینکه کارتریج را شارژ کنید نکات زیر را به دقت انجام دهید.


برای بسته بندی هر کارتریج بصورت جداگانه به وسایل زیر نیاز دارید :

1. یک عدد کیسه پلاستیکی زیپ دار (زیپ لاک)
2.یک نوار باریک (30 در 2 سانتیمتر) از پارچه کرکی یا کاغذ کاهی نسبتا کلفت یا دستمال کاغذی کلفت
3.یک عدد کش حلقه ای

روش بسته بندی به شرح زیر است :


کارتریج خالی را از پرینتر خارج کنید . نوار باریک را چند تا کنید تا به اندازه طول حدود 3 سانتی متر کوچک شود . آنرا خیس کنید . این خیسی باید حاوی آب باشد اما چکه نکند .


کارتریج و نوار خیس شده را در پلاستیک قرار دهید . توجه کنید که نوار خیس کافی است به بدنه کارتریج بچسبد و نباید هیچگونه تماسی با هد چاپ یا قسمت های جوهری کارتریج داشته باشد . وظیفه این نوار خیس ، مرطوب نگهداشتن داخل پلاستیک است .


کیسه را بسته و زیپ آنرا خوب ببندید . با کش دور پلاستیک را مهار کنید . هرچه سریعتر نسبت به شارژ آن اقدام کنید . اگر نتوانستید کارتریج را به موقع شارژ کنید لازم است تا نوار کاغذی را حداقل هفته ای یکبار مجددا خیس کنید.




پس به نکات مهم زیر دقت کنید :

به محض تمام شدن جوهر کارتریج ، آنرا از پرینتر خارج کرده و در کیسه پلاستیکی قرار دهید . در غیر اینصورت کارتریج سریعا خشک شده و باید به دور انداخته شود .


در کارتریج رنگی ، به محض اتمام اولین رنگ ، کارتریج را بسته بندی کنید . تغییر رنگ طبیعی تصاویر به شما کمک می کند تا متوجه اتمام یک رنگ شوید.


اگر هرچه سریعتر کارتریج را پر کنید ، شانس کار مجدد با آن را خواهید داشت.


پرینترهای لیزری رنگی

این روزها پرینترهای بازار بیشتر از این نوع خاص هستند و البته کارای بسیار بیشتری نیز نسبت به پرینترهای قدیمی یا همان جوهر افشان ها دارند. این پرینترها به نسبت کارایی بالاتری که دارند به مراقبت های بیشتری نیز نیاز دارند. با رعایت این نکات می توانید برای یک مدت طولانی بدون نیاز به سرویس از پرینترتان استفاده کنید.

كارتريج ها را همواره در حالت افقي نگهداري يا حمل نماييد. دماي نگهداري كارتريجها بين ۰ تا ۳۵ درجه سانتيگراد باشد. كارتريج ها را در معرض آفتاب و نور شديد قرار ندهيد.

پرينتر را در محيط پر گرد و غبار، كنار پنجره و در معرض آفتاب و گرما قرار ندهيد. بهتر است پريز برق پرينتر با يك پرينتر ليزري ديگر يا با كامپيوتر و مانيتور لامپي مشترك نباشد و محل اتصال كابل برق به پريز و پرينتر شل نباشد تا از جرقه زدن جلوگيري شود.

هنگام پرينت كردن پرينتر را خاموش نكنيد. همچنين هنگام پرينت كردن در پرينتر را باز نكنيد. هر دو حالت فوق منجر به گير كردن كاغذ در پرينتر مي‎شود.

پهناي سيني كاغذ را به شكلي تنظيم كنيد كه با لبه كاغذ مماس باشد و حداكثر نيم ميليمتر از سمت چپ و راست با كاغذ فاصله داشته باشد.





چنانچه به هر دليل كاغذ در پرينتر گير كرد پس از شناسايي محل كاغذ به آرامي و با دقت به شكلي آن را آزاد كنيد كه تكه‏اي از كاغذ كنده نشود چون باقي ماندن تكة كوچكي از كاغذ در پرينتر به سادگي مي‏تواند دستگاه را متوقف كند.

چنانچه از كاغذهاي گلاسه براي چاپ استفاده مي‏كنيد سعي كنيد از كاغذهايي كه مخصوص پرينتر ليزر رنگي است استفاده كنيد. اكثر كاغذ گلاسه‏ هاي موجود در بازار مخصوص پرينترهاي جوهر افشان است و استفاده از اين كاغذها در ليزر رنگي ممكن است باعث شل شدن كاغذ در اثر حرارت فيوزر (جايي كه كاغذ در پرينتر گرم مي‏شود تا تونر روي آن پخته شود و در قسمت نزديك به خروجي كاغذ از پرينتر قرار دارد) شود و كاغذ در پرينترگير كند. ضمناً حداكثر وزن كاغذ مورد استفاده را مي‏توانيد در درايور پرينتر ببينيد.

هنگام استفاده از كاغذهاي سنگين حتماً نوع كاغذ را در درايور تعريف كنيد تا پرينتر وزن كاغذ را بداند و سرعت حركت كاغذ را تنظيم كند در غير اين صورت ممكن است رنگ چاپ شده بخوبي به كاغذ نچسبد و به راحتي كنده شود. (در اين حالت عمل پخته شدن پودر به خوبي روي كاغذ انجام نشده است)

از استفاده طولاني و بي‏وقفه از پرينتر خودداري نماييد. در پرينترهاي با قدرت كمتـر (مدلهاي پايين‎تر از ۳۵۰۰ HP) حداكثر ۶۰ برگ و در پرينترهاي با قدرت بالاتر حداكثر ۱۵۰ برگ را در يك مرحله پرينت كنيد و به مدت چند دقيقه به آن استراحت دهيد. ضمناً چنانچه هنگام پرينت كردن صداي فن خنك كننده پرينتر شنيده شد (اين موضوع بيشتر در فصل گرما اتفاق مي‏افتد) بهتر است استفاده از آن را متوقف كنيد و با يك استراحت كوتاه (حداقل ۱۰ دقيقه) پرينت را از سر بگيريد.

براي تميز كردن داخل پرينتر از دستگاههاي دمنده هوا (blower) استفاده نكنيد چون پودر موجود در داخل پرينتر ممكن است جلوي شيشه ليزر لايه نازكي از گرد پودر ايجاد كند و تصوير چاپ شده را غير شفاف كند. همچنين از جارو برقي استفاده نكنيد چون تونرهاي ريخته شده در پرينتر توسط جارو جذب نمي‏شود و از جارو به هوا پراكنده مي‏شود . بهتر است در حالي كه پرينتر خاموش است (و كابل برق را نيز كشيده‏ ايد) از يك پارچه مرطوب كه آب آن به طور كامل گرفته شده است براي تميز كردن داخل پرينتر استفاده كنيد.     مشرق
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی