جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۸ تير ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۴
کد مطلب: 26068
۱

نخستین مدرسه تابستانی کسب و کار در دانشگاه شریف

 

 

دکتر سید علیرضا فیض‌بخش، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی شریف با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: چند سالی است که ما در دانشگاه صنعتی شریف با مشکلی در میان دانشجویان و عمدتا دانشجویان دانشگاه خود مواجه هستیم مبنی بر این که این دانشجویان به دلیل توجه صرف به درس خواندن، نتوانستند برخی از مهارت‌ها و خلاقیت‌های وجودی خود را پرورش دهند و در تعاملات ارتباطی و حتی تعاملات شخصی همچون ازدواج نیز دچار مشکل می‌شوند.

 

وی گفت: در بسیاری ازخانواده‌ها که خواستارند فرزندانشان در دانشگاه‌های مطرح کشور قبول شوند، مشاهده می‌شود که فرزندان آنها از سنین 14 سالگی به بعد تمام زندگی‌شان تست و کنکور می‌شود و راه رشد سایر ابعاد شخصیتی، تعاملات و خلاقیت‌هایشان قفل می‌شود چرا که تست به دلیل آن که تنها به دنبال یک گزینه صحیح است، مانع خلاقیت می‌شود.

 

فیض‌بخش ادامه داد: به عنوان نمونه این دانش‌آموزان زمانی که به دانشگاه‌های مطرحی چون صنعتی شریف ورود می‌یابند نیز مشغول دروسی چون حسابان، فیزیک کوانتوم و غیره می‌شوند و گاهی تا سنین 25 تا 26 سال به همین شیوه پیش می‌روند و پس از آن به دلیل آنکه تنها درس خوانده‌اند و نگاه متفاوتی برای آینده خود ندارند؛ بنابراین بسیاری از این دانشجویان پس از دریافت مدرک خود به ذهن‌شان می‌رسد که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

 

وی اذعان کرد: به عنوان نمونه سالانه دانشگاه صنعتی شریف در رشته برق حدود 130 نفر پذیرش دانشجو دارد اما به ندرت پس از پایان تحصیلات‌شان 30 نفر آنها در کشور باقی می‌مانند.

 

فیض‌بخش تصریح کرد: این دانشجویان پس از رفتن به خارج از کشور درگیر کار و ازدواج و فرزند می‌شود و در بعضی از آنها مشاهده می‌شود که 30 سال است که از کشور خارج شده‌اند و علی‌رغم تمایل به بازگشت، دیگر نمی‌توانند به کشور خود برگردند.

 

وی با بیان این که با توجه به مشکلات ذکر شده و مشورت‌های صورت گرفته برنامه‌ای را امسال تدارک دیدیم تا به سمت ارتقاء مهارتهای دانش‌آموزان و دانشجویان پیش برویم، گفت:‌ اولویت اصلی مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف ایجاد خلاقیت و نوآوری در دانشجویان و دانش‌آموزان است.

 

مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه این مدرسه برای دو گروه از دانشجویان و دانش‌آموزان به صورت جداگانه برگزار می‌شود، اظهارکرد:‌ در این مدرسه در نظر داریم بر روی نوع تفکر و نگاه افراد، مهارتهای ارتباطی همچون مذاکره، سخنرانی کردن، ارائه کردن و مهارتهای کارآفرینی، تمرکز داشته باشیم.

 

وی با بیان این که در نظر داریم طی این مدرسه دانش‌آموزان را با فضای کسب و کار آشنا کنیم، تصریح کرد: همچنین آشنا کردن شرکت کنندگان با مباحث مالی و حسابداری، ارائه مهارتهای کار تیمی، بازی‌های تیمی، آشنایی آنها با کارآفرینان موفق ایرانی و خارجی و داستان موفقیت آنها و کار کردن بر روی نحوه غذا خوردن و عادات غذا خوردن شرکت کنندگان از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده برای این مدرسه است.

 

به گفته مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف، برای راه‌اندازی این مدرسه طرح‌های دانشگاه‌های برتر جهان از جمله استنفورد را مورد بررسی قرار دادیم و از تعدادی از اعضای هیات علمی ایرانی خارج از کشور نیز دعوت کرده‌ایم که هر یک تجربیات خود را برای شرکت کنندگان بیان کنند.

 

فیض بخش در خصوص شرایط شرکت در این مدرسه گفت: تمامی دانش‌آموزان و دانشجویان می‌توانند برای شرکت در این مدرسه با مراجعه به سایت مدرسه ثبت‌نام کنند اما در گام نخست اولویت ما پذیرش فرزندان کارآفرینان و مدیران کشور است و در گام‌های بعدی این دایره گسترده خواهد شد.

 

وی دایره ثبت‌نامی افراد را مربوط به تمامی رشته‌ها و مقاطع تحصیلی عنوان کرد و گفت: در واقع از همه تیپ‌ها و رشته‌ها می‌توانند برای ثبت‌نام در این مدرسه اقدام کنند.

 

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف افزود:‌ از ثبت‌نام کنندگان گزینش صورت خواهد گرفت و در سوالات مصاحبه گزینش، رشته و معدل دانشجویان برای ما اهمیت ندارد و صرفا این موضوع سنجیده می‌شود که فرد باهوش باشد و در واقع برای پذیرش در این مدرسه ما دنبال بچه درس‌خوان‌ها نیستیم چرا که در صنعتی شریف پر از بچه درس خوان است اما مشاهده می‌شود که این بچه‌ درس‌خوان‌ها آبی را گرم نمی‌کنند!

 

به گفته فیض‌بخش، ثبت‌نام در این مدرسه آغاز شده است و تا ششم مرداد ماه ادامه دارد و شروع فعالیت مدرسه از 20 مرداد ماه است.

 

وی با بیان این که هزینه ثبت‌نام در این مدرسه در سایت مدرسه عنوان شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ممکن است برخی از خانواده‌ها از پرداخت شهریه این مدرسه برنیایند برای افرادی که باهوش و دارای قابلیت‌های خاص هستند اما با مشکل پرداخت شهریه مواجه‌اند با یکسری از شرکتهای خصوصی و شرکتهای دولت و برخی از کارآفرینان وارد تعامل شده‌ایم تا با اعطای بورس تحصیلی این افراد بتوانند به مدرسه ورود یابند.

 

فیض بخش با بیان این که این مدرسه به دو قسمت مساوی تقسیم می‌شود، تصریح کرد: یک بخش مربوط به مباحثی است که در فصل تابستان ارائه خواهد شد و تعاملاتی دیگر از طریق فضای اینترنت و به روز کردن شبکه‌های ارتباطی صورت خواهد گرفت.

 

به گفته مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف، شرکت کنندگان در این مدرسه عضو باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف خواهند شد.

 

وی خاطرنشان کرد: در نهایت نیز 10 درصد از شرکت‌کنندگان گزینش می‌شوند و برای این افراد یک برنامه 10 ساله چیده خواهد شد تا دانشگاه صنعتی شریف در 10 سال آینده یک سهم ویژه در تربیت کارآفرینان داشته باشد.

 

فیض‌بخش در پایان با بیان اینکه این مدرسه برنامه‌ای خاص و متمرکز برای جمع دانش‌آموزان شرکت کننده در نظر گرفته که پیش‌بینی می‌شود این دسته از افراد آینده‌ متفاوتی داشته باشند، اظهارامیدواری کرد تا با راه‌اندازی این مدرسه بتوان فضایی جذاب، پرهیجان و متفاوت با فضای درسی مرسوم شکل داد.

 

مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.