سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۶
کد مطلب: 42088
۱

آمار فوتی‌های سال 95 اعلام شد/ علت بیشترین فوتي

آمار فوتی‌های سال 95 اعلام شد/ علت بیشترین فوتي
به گزارش ایرنا،سیف الله ابوترابی افزود : شمار فوت های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن (1394) یک درصد کاهش داشته است .

وی خاطر نشان کرد: میانگین سن فوت شدگان در سال گذشته 65 سال بود که برای مردان این میانگین 63سال و برای زنان 68 سال گزارش شده است.
ابوتربی ادامه داد: در سال گذشته، بالاترین علت فوت در گروه های سنی 40سال و بیشتر شامل بیماری های قلبی و عروقی و قبل از سن 40سالگی نیز حوادث غیرعمدی بوده است .


**بیماری های قلبی و عروقی بیشترین عامل فوتی ها
وی تاکید کرد: بیشترین سهم چهار علت عمده مرگ و میر در سال گذشته در کشور را بیماری های قلبی و عروقی با 39 درصد به خود اختصاص داده است و همچنین سرطان ها نیز 10درصد ،بیماری های دستگاه تنفسی 8درصد و سهم حوادث غیر عمدی نیز 7درصد بوده است .
ابوترابی گفت: 24 درصد فوتی در سال گذشته در فصل زمستان و 26 درصد در پاییز ،26درصد در تابستان و 24درصد نیز در بهار به ثبت رسیده است .
وی در ادامه گفت: کاهش کم ثبتی مرگ در کشور نیازمند تلاش و مشارکت عمومی و تمامی نهادهایی است که بر اساس ماده 5 قانون ثبت احوال کشور، مکلف به مشارکت در فرآیند اعلام و ثبت وقایع حیاتی کشور شده اند.
سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت : در اجرای این ظرفیت قانونی، شبکه اعلام وقایع حیاتی در کشور از سال 1385 و با مشارکت بیش از 35هزارثبت یار شکل گرفته است .
وی اضافه کرد: ثبت یاران شامل: دهیاران، بهورزان، متصدیان آرامستان ها، اعضای شوراهای اسلامی، شورایاران، مسئولان پایگاه های بسیج و مدیران مدارس هستند.

ابوترابی تاکید کرد: این مجموعه در ذیل شورای هماهنگی ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به ریاست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ریزی و تلاش مستمر به انجام رسیده، در حال حاضر بیش از 98 درصد فوت های ثبت شده در فاصله کمتر از یک سال از رخداد، در مهلت قانونی 10 روزه به ثبت می رسند.

در سال گذشته یک میلیون و 528 هزار و 53 نفر در ایران متولد شدند و نرخ عمومی ولادت (به معنی ولادت های ثبت شده به ازای یک هزار نفر جمعیت در یک سال خورشيدي) در سال گذشته، 5/19 تن در هزار نفر بوده است.
در حال حاضر جمعیت ایران بیش از 80 میلیون نفر است .

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.