پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۲
کد مطلب: 41647
۱

سیگار الکترونیکی قلب را پیر می کند

سیگار الکترونیکی قلب را پیر می کند
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد حتی یکبار مصرف سیگارهای الکترونیکی می تواند منجر به آسیب دیدن بافت های قلب و عروق شود. از سوی دیگر مصرف بلند مدت این سیگارها نیز سلامت بدن را با خطراتی جدی رو به رو می کند. تصویر سیگار الکترونیکی قلب را پیر می کند .

به گزارش سیناپرس، تیمی از پژوهشگران دانشگاه ویرجینیا در مطالعات جدید خود دریافتند که مصرف سیگارهای الکترونیکی می تواند منجر به آسیب دیدگی بافت های قلب و عروق و پیری زودرس قلب شود.

نتایج این پژوهش اخیرا در نشست علمی موسوم به Cardiovascular Aging: New Frontiers and Old Friends meeting in Westminster, Colo ارائه شده است. در این مطالعات پژوهشگران اقدام به بررسی و مطالعه ابعاد سرخرگ اصلی قلب و قابلیت های مختلف عروق خونی در عریض شدن و سخت شدن کرده و به مطالعه سرخرگ های موش های آزمایشگاهی ماده پرداخته و تاثیر استفاده بلند مدت و کوتاه مدت از سیگارهای الکترونیکی را در آن ها مورد مطالعه و تحقیق قرار دادند.

لازم به ذکر است که سخت شدن بدنه سرخرگ ها و به ویژه سرخرگ آئورت عارضه ای است که عموما از آن با عنوان یکی از عوارض پیر شدن و افزایش سن یاد می شود. این عارضه می تواند منجر به ظهور بیماری های مختلف قلب و عروقی شود. در این بررسی ها مشخص شد که تنها مصرف 5 دقیقه از سیگارهای الکترونیکی سبب کاهش 30 درصدی عرض سرخرگ ها شده و علاوه بر آن میزان گشادی عروق (Vasodilation) نیز کاهش می یابد.

منبع: جام جم

از سوی دیگر استفاده طولانی مدت از سیگارهای الکترونیکی به میزان بیست ساعت یا بیشتر در طول هفته به مدت 8 ماه نیز تاثیراتی مخرب بر سلامت عمومی قلب و عروق دارد. از جمله این تاثیرات می توان به تصلب شریان اشاره کرد که در این گروه از افراد به میزان دو برابر بیشتر از سایرین مشاهده می شود.

در این گزارش به صراحت ذکر شده است: یافته های جدید نشان می دهد که سیگارهای الکترونیکی و مصرف آن ها برای سلامت انسان مضر بوده و تاثیرات مخرب فراوانی در پی دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت