شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۳
کد مطلب: 26987
۰

رونمايي از فصلنامه علمی - تخصصی «روان‌شناسی مثبت»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، مهشید منزوی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد البرز در مراسم رونمایی از فصلنامه علمی - تخصصی روانشناسی مثبت که در ساختمان جهاد دانشگاهی البرز با حضور مسؤولین استانی برگزار شد، گفت: روانشناسی مثبت‌گرا به عنوان یک رویکرد جدید در روانشناسی، به جای تمرکز بر عواطف منفی و نقاط ضعف انسان به مطالعه علمی هیجان‌های مثبت و توانمندی‌های انسان پرداخته و به دنبال یک زندگی کامل برای افراد است.

وی افزود: این رویکرد از منظری مثبت‌گرایانه، به جای درمان نواقص و اختلالات با ارتقای احساس ذهنی بهزیستی و شادمانی، سروکار دارد.

منزوی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر حوزه روان‌شناسی مثبت، نظر بسیاری از محققان و پژوهشگران را در کشور ما نیز به خود جلب کرده و پژوهش‌های بسیاری نیز در این حوزه انجام شده است. در همین راستا معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی با چاپ و نشر این مجله تخصصی، منبع موثقی را برای پژوهشگران این حوزه تدوین کرده است.

وی با اشاره به عناوین مقالات اولین شماره از فصلنامه علمی - تخصصی روان‌شناسی مثبت تصریح کرد: «شادکامی و ویژگی‌های جمعیت شناختی موثر بر آن در ایثارگران»، «اعتباریابی و رواسازی نسخه فارسی مقیاس مدلی E – Q»، «اثربخشی مهارت‌های تاب‌آوری در رشد تاب‌آوری، کیفیت زندگی و کاهش تعارضات زوجین»، «تأثیر ادراک از سبک والدگری بر میزان سرسختی دانش آموزان پسر»، «مدل‌یابی علّی میان مبادله رهبر - عضو»، «هوش هیجانی و هیجان‌خواهی در دختران فراری و غیر فراری» و «بررسی تاثیر بازی درمانی در پیشرفت آموزشی معلولین ذهنی آموزش پذیر» عناوین مقالات این شماره از فصلنامه است.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز گفت: استادان، پژوهشگران، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان این حوزه می‌توانند مقالات خود را به پست الکترونیکی res.alborz@acecr.ac.ir ارسال کنند و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 02188831976 تماس بگیرند.
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .