جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۵
کد مطلب: 37788
۱

"شبکه ارتباطی"، مرگ تدریجی زندگی زناشویی!

"شبکه ارتباطی"، مرگ تدریجی زندگی زناشویی!
دكترمحمود ساعتچي، استاد و چهره ماندگار روانشناسي ايران گفت: یکی از نشانه های بارز مشکلات خانوادگی و خانواده های پریشان شبکه های ارتباطی ناسالم در بین آنهاست.
 
این پروفسور ادامه داد: وقتی که ارتباط بین زن و شوهر دچار اختلال می شود و قادر نیستند منظور و درک خود را از پدیده ها بازگو کنند،شبکه ارتباطی بین آن ها دچار تشنج  و تمام مشکلات آغاز می شود.
 
وی در تبیین ویژگی های خانواده های پریشان، ابراز داشت: خانواده های پریشان در برخورد و ارتباط با یکدیگر منظور و مفهوم خود را به خوبی نمی فهمند و در بیانات یکدیگر گرفتار سوء تعبیر هستند این در صورتی است که در خانواده های بالنده و سالم، زن و شوهر می توانند منظور و خواست خود را با کمال صداقت و صراحت و بدون هیچ نگرانی بیان کنند. 
 
وی در خصوص مسئله سوء تفاهم در میان زوج های جوان تاکید  کرد: بسیاری از زن و شوهر ها در زمان حاضر گرفتار این عارضه هستند و خود نسبت به این مشکل واقف نیستند. امروزه درصد قابل توجهی از زوج های جوانی که به کلینیک های مشاوره مراجعه می کنند، در برقراری ارتباط اثر بخش با یکدیگر اختلاف دارند. 
 
این روانشناس در خصوص تاثیر اختلاف دیدگاه در ایجاد سوء تفاهم  میان زوج های جوان تاکید کرد: وقتی که نگرش و باورداشت های زن و شوهر در رابطه با موضوعات مختلف متفاوت باشد، معمولا موجب درگیری و اختلاف و حتی زمینه ساز جدایی آنها می شود. 
 
وی در خصوص مسئله آموزش در برقراری ارتباط اثر بخش تصریح کرد: امروزه بسیاری از زوج های جوان در این رابطه آموزش ندیده اند و در موارد بروز اختلاف از شیوه های درستی استفاده نمی کنند. 
 
این روانشناس ضمن تاکید براثر بخش بودن مطالعه در حل تعارضات میان زوج های جوان ،تصریح کرد: بسیاری از زوج های جوان دانش و شرایط علمی را در خصوص سلامت خانواده ندارند. مطالب چاپ شده فراوانی در خصوص سلامت خانواده و موضوعات مرتبط با آن وجود دارد که لازم است زوج ها در این خصوص اطلاعات کسب کنندهمچنین الگو برداری و معاشرت با خانواده های سالم و محدود کردن ارتباط با زوجهایی که ارتباط سالم و اثربخش با یکدیگر ندارند می تواند در آرامش روانی بین زوجین موثر باشد.
-
باشگاه خبرنگاران
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد