جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ / ۲۰:۲۴
کد مطلب: 27932
۰
از مشکلات مبتلایان دارای اختلال هویت جنسی تا تدوین لایحه حمایت از آنها

متولی درمان مبتلایان به اختلالات هویت جنسی کیست؟

ولی‌الله نصر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این لایحه وظایف همه دستگاه‌های کشور در مقابل این افراد مشخص شده است و پس از تصویب آن هر دستگاه، سازمان و وزارتخانه وظایف خود را در خصوص این افراد می‌دانند.

وی در این باره تصریح کرد: در سال 79 کمیته‌ای در وزارت درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان بهزیستی تشکیل شد تا به مباحث و مشکلات مبتلایان به اختلال هویت جنسی رسیدگی شود.

تامین هزینه‌های سنگین درمان مبتلایان به اختلالات هویت جنسی بر عهده کدام دستگاه است؟

نصر ادامه داد: با توجه به اینکه درمان و جراحی این افراد بسیار سنگین و هزینه‌های غیرقابل تصور و هنگفتی را به خانواده‌ها تحمیل می‌کند، وزارت بهداشت مکلف به رسیدگی این امر شد.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: وظیفه سازمان بهزیستی در حوزه‌های پشتیبانی در ارتباط با تسهیلات، اسکان، مسائل بیمه‌ای درمان و... تعیین اما در حال حاضر تمام هزینه‌های این افراد به سازمان بهزیستی تحمیل شده است، برای مثال خدمات جراحی آنان شامل بیمه نمی‌شود و بیماران پس از مطالعات و سرگردانی زیاد به یک مرکز جراحی معرفی می‌شوند که بعضا این جراحی‌ها موثر نبوده و هزینه‌های غیرقابل تصور و هنگفتی به خانواده‌های آنها تحمیل می‌کند.

وی همچنین افزود: این افراد از نظر مسائل درمانی، مشکلات شناسنامه‌ای و هویت ملی، سربازی، خوابگاه‌های دانشجویی و... دچار مشکلات عدیده‌ای هستند و هدف ما ساماندهی و معرفی این مسائل و مشکلات در قالب یک قانون است.

نصر ادامه داد: تعرفه‌های بیمه‌ای و درمانی این افراد باید توسط سازمان تامین اجتماعی مشخص شود.

چگونگی شناسایی مبتلایان به اختلالات هویت جنسی

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی کشور ضمن اشاره به اینکه پزشکی قانونی نقش بسیار مهمی در مقابل این افراد دارد، گفت: کمیسیون‌های پزشکی در پزشکی قانونی مشخص می‌کنند که فرد دارای اختلال هویت جنسی بوده است یا خیر و پس از آن تایید می‌کند که آیا فرد نیاز به عمل جراحی دارد؟ و به همین ترتیب شناسایی افراد توسط پزشکی قانونی صورت گرفته و این سازمان وظیفه بسیار مهمی در مقابل این افراد دارد.

نصر همچنین به مشکلات خانوادگی این افراد اشاره کرد و گفت: این افراد مشکلات خانوادگی زیادی داشته و اغلب از سوی خانواده طرد می‌شوند و بعضا دچار مشکلات و آسیب‌های بسیاری شده و باید از آن جلوگیری کرد.

مراجعه 236 مبتلا به اختلالات هویت جنسی به بهزیستی در سال گذشته

وی همچنین با بیان اینکه تمام این افراد به سازمان بهزیستی مراجعه نکرده و ممکن است به بیمارستان‌ها و یا سایر دستگاه‌های دیگر مراجعه کنند، گفت: در سال 92، 236 نفر بیمار مبتلا به اختلال هویت جنسی به سازمان بهزیستی مراجعه کرده است.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان سازمان بهزیستی کشور ضمن ابراز تاسف از سرگردانی این افراد در بیمارستان‌های کشور گفت: اگر قانون درخصوص این افراد وجود داشته باشد، این اختلال به عنوان یک بیماری هویت پیدا کرده و شناخته می‌شود و تمام دستگاه‌های کشور نسبت به ارائه خدمات به این افراد مکلف شده و اقدامات بهتری را انجام خواهند داد.

نصر در پایان گفت: هدف از تصویب این لایحه این است که مبتلایان به اختلال هویت جنسی شناسایی شده و دارای هویت اجتماعی مشخص شوند و بتوانند از خدمات سایر دستگاه‌های کشور نیز بهره گیرند.

 

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!