پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ / ۱۵:۲۱
کد مطلب: 39597
۱
3 میلیون زوج نابارور در کشور داریم

سونامی ازدواج تهرانی‌ها در سنین بالا

سونامی ازدواج تهرانی‌ها در سنین بالا
میگنا: رانک رحیمی مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدرسه دانشگاه علوم پزشکی ایران در همایش "ترویج ازدواج آسان، مناسب و تحکیم بنیان خانواده صبح امروز در دانشگاه علوم‌ پزشکی ایران اظهار داشت: کاهش سن ازدواج و میزان طلاق و تجرد، افزایش ناباروری و سقط جنین و همچنین فاصله زمانی طولانی نسبت به فرزندآوری بر تغییر و تحول باروری و موالید در کشور تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: نرخ باروری در گذشته 2.1 بود و در حال حاضر این میزان 1.8 است. پیشبینی می‌شود در صورتی که ازدواج را افزایش دهیم نرخ باروری به 2.6 برسد.

مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدرسه دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: بالاترین سن ازدواج به شهر تهران اختصاص دارد و روند ازدواج در تهران سیر نزولی دارد. همچنین قومیت ها بر میزان نرخ باروری تاثیرگذار است به طوری که در قومیت عرب نرخ باروری 2.4 است.

رحیمی تاکید کرد: طبق آخرین آمار نرخ طلاق در پایان سال 94، تهران ششمین استان کشور در میزان طلاق است که بیشترین طلاق در پنج سال اول ازدواج رخ می دهد‌. از طرفی در حال حاضر میزات موالید کمتر از مرگ و میر است بنابراین جمعیت ایران به سمت کهنسالی پیش می رود.

وی با بیان اینکه بیشترین باروی در رده سنی 20 تا 39 سال رخ می دهد، گفت: میانگین فاصله زمانی بین تولد فرزند اول تا ازدواج یک سال و 6 ماه و بین تولد فرزند اول و فرزندان بعدی پنج سال و 6 ماه است. همچنین در حال حاضر سه میلیون زوج نابارور داریم که اگر درمان آنها صورت گیرد بر نرخ موالید افزوده می شود.
مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدرسه دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: میانگین سن پدر و مادر نسبت به تولد فرزندان بالا است.
در وزارت بهداشت علاوه بر کارهای مربوط به درمان ناباروری و سقط و مشاوره فرزندآوری باید ترغیب جوانان و خانواده ها برای ازدواج پایدار و سالم صورت گیرد.
كانال میگنا
باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی