جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۲ / ۱۶:۲۳
کد مطلب: 19599
۰
۴

شغل‌هايي با درآمد خوب که به ليسانس نياز ندارد

متاسفانه وجود باورهاي محدود کننده در جامعه ما نظير “يافتن هر شغلي نيازمند آن است که مدرک دانشگاهي داشته باشيد ؟ ” سبب شده است بسياري از مشاغل با درآمد خوب پشت ديوار ذهني مدرک دانشگاهي پنهان شود و ديده نشود . در صورتي که واقعيت بر مبناي باورهاي محدود کننده ما بنا نشده است و داشتن بسياري از شغل هاي مناسب با در آمد کافي اصلا به مدرک دانشگاهي نياز ندارد .
آنچه درباره اين مشاغل مهم و ضروري است داشتن کمي تخصص ، مهارت و صد البته تجربه است تا هم درآمد عالي داشته باشيد و هم به عنوان يک فرد موفق شناخته شويد . يک فرد داراي مدرک تحصيلي فرآيند نظري را در دانشگاه ها مي آموزد و براي تکميل تخصص و به دست آوردن مهارت عملي و تجربه کافي به ناچار بايد به کارآموزي بپردازد. در بسياري از رشته ها به خصوص رشته هاي فني اگر فرد دانشگاه رفته تجربه کار در بازار را نداشته باشد مدرک او به هيچ وجه اشتغال او را تضمين نمي کند.

صاحب کاران به فردي که کار بلد است شغل مي دهند نه به شخصي که فقط مدرک خشک و خالي دارد. پس به خاطر داشته باشيم مهم ترين اصل براي داشتن شغل مناسب و دلخواه مان آموختن هنر و فنون و ريزه کاري هاي مربوط به آن شغل است و بايد در طول دوره کارآموزي مهارت عملي ما تا حد نياز بازار افزايش پيدا کند و تجربه کافي را در آن زمينه خاص به دست آوريم .

مجله موفقيت نوشت: با پيشرفت روز افزون فناوري و تغيير دائمي ذائقه جامعه، به روز نگه داشتن اطلاعات و فنون شغلي جزو الزامات غير قابل انکار است. هيچگاه نبايد به مهارت و تخصص خود مغرور شويم و خود را از يادگيري چيزهاي جديد بي نياز بدانيم و بايد تلاش کنيم همواره در زمينه شغلي خود به روز باشيم و با چاشني خلاقيت و نوآوري حتي در هر روز ، مهارتي متفاوت و جامعه پسند را بياموزيم. همان طور که گفته شد واقعيت بر مبناي باورهاي محدود کننده ما بنا نشده است. اگر اين باور در شما وجود دارد که ” ابتدا بايد به دانشگاه بروي ، درست را تمام کني و بعد به جست وجوي شغل بپردازي ! ” بايد بدانيد که واقعيت اين گونه نيست !

بيشتر کساني که موفق شده اند به مدارج بالاتر دانشگاهي دست پيدا کنند و در عين حال شغلي عالي در جامعه به دست آورند اغلب به طور پيوسته درس نخوانده اند بلکه در کنار کار کردن به ادامه تحصيل نيز پرداخته اند !
در ادامه به فهرستي از مشاغلي که درآمد خوبي دارند و به مدرک دانشگاهي نيازي ندارند نگاهي مي اندازيم: تعميرکار تلفن همراه، خدمات کامپيوتري، تعمير کار مکانيک خودرو، نقاشي و صافکاري خودرو، تراشکاري، کابينت سازي، تعميرکار لوازم برقي و صوتي تصويري، خياطي و عروسک سازي، گل سازي، پرورش قارچ، فيلم برداري و عکاسي از مجالس، پرورش بلدرچين، پرورش ماهي، نجاري، آهنگري و ... بسياري از مهارت هاي اوليه اين مشاغل را مي توانيد با گذراندن دوره هاي آموزشي سازمان فني و حرفه اي بياموزيد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

mehran
سلام همین مشاغل هر کدامشان چقدر سرمایه اولیه میخواد
سیدرضاموسوی
Finland
داداش برای دست یافتن به هرموفقیتی بایدباسختی هایش ساخت و باتوکل به خداوندمهربان وهمت بلندشماهیچ سدغیرقابل عبوری وجودنخواهدداشت.ضمنامدرک فنی حرفه ایش رابگیر انشالله بانکها هم کمک خواهندکرد.
معصومه
Iran, Islamic Republic of
سلام...خسته نباشین...
من علاقه شدیدی به پرورش جوجه وماهی وقارچ دارم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم...
اصلا موندم بدردم میخوره یاد گیریشون یا نه
Iran, Islamic Republic of
سلام برای پیشرف تلاش همت پشتکار وتوکل بخدا
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن