چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۶
کد مطلب: 38904
۰

چند درصد جمعیت کشور هرگز ازدواج نکرده‌اند؟

چند درصد جمعیت کشور هرگز ازدواج نکرده‌اند؟
اطلاعات مرکز آمار ایران می‌گوید: در سال ۱۳۹۴، ۳۳ درصد از جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر هرگز ازدواج نکرده و ۶۷ درصد حداقل یکبار ازدواج کردند.
 
به گزارش ایسنا، بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران درباره‌ وضعیت نیروی کار در سال ۱۳۹۴ جمعیت کل کشور در آن سال ۷۷ میلیون و ۵۳۶ هزار و ۲۲۳ نفر برآورد شده است که ۱۲ میلیون و ۸۴۳ هزار و ۷۵۳ نفر از آنها ۹ سال و کمتر و ۶۴ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۴۶۹ نفر از آنها ۱۰ سال و بیشتر سن داشتند. به عبارتی دیگر ۸۳.۴ درصد از جمعیت کل کشور در سن کار ۱۰ ساله و بیشتر هستند.
 
ترکیب جنسی جمعیت کل در سال ۱۳۹۴ شامل ۵۰.۱ درصد مرد و ۴۹.۹ درصد زن بوده‌اند. همچنین نتایج نشان می‌دهد ۷۲.۸ درصد در نقاط شهری و ۲۷.۲ درصد در نقاط روستایی ساکن بوده‌اند. همچنین در سال ۱۳۹۴ تعداد ۲۴ میلیون و ۲۲ هزار و ۶۳۵ نفر خانوار معمولی ساکن و گروهی در کشور برآورده شده است که ۲۰ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۷۶۵ خانوار دارای سرپرست مرد و سه میلیون و ۶۰ هزار و ۸۶۹ خانوار دارای خانوار زن بودند.
 
۹۸.۳ درصد جمعیت کشور دارای تابعیت ایرانی هستند. این در حالی است که ۱.۶ درصد جمعیت افغانستانی و فقط ۰.۱ درصد جمعیت کشور سایر تابعیت‌ها را دارند و اغلب افراد با تابعیت غیرایرانی در نقاط شهری زندگی می‌کنند.
 
همچنین براساس نتایج آمارگیری نیروی کار عمده دلیل مهاجرت (پیروی از خانوار) با ۵۲.۶ درصد بوده است. ۹.۲ درصد مهاجرت‌ها به دلیل جست‌وجوی کار و ۷.۲ درصد به دلیل جست‌وجوی کار بهتر صورت گرفته است. عامل پیروی از خانوار در نقاط شهری و روستایی به ترتیب با توزیع ۵۴.۷ و ۴۴.۲ درصد عمده‌ترین دلیل مهاجرت بوده است.
 
در سال ۱۳۹۴ از ۶۹ میلیون و ۹۸۵ هزار و ۸۱۷ نفر جمعیت شش ساله و بیشتر، ۸۷.۴ درصد باسواد و ۱۲.۶ درصد بی‌سواد بوده‌اند. نسبت باسوادی در نقاط شهری ۹۰.۸ و در نقاط روستایی ۷۸.۱ درصد بوده است. در گروه سنی شش تا ۹ ساله و ۱۵ تا ۲۴ ساله نسبت باسوادی ۹۷.۹ درصد و در گروه سنی ۱۴ تا ۱۰ ساله این نسبت ۹۹.۱ درصد بوده است.
 
همچنین باسوادی در بین مردان شش ساله و بیشتر ۹۱.۴ و در بین زنان این گروه ۸۳.۳ درصد بوده است. در سال ۱۳۹۴ در بین جمعیت شش ساله و بیشتر ۶۱ میلیون و ۱۳۹ هزار و ۴۲۰ نفر باسواد بوده‌اند. از این تعداد ۳۲.۷ درصد دارای تحصیلات ابتدایی، ۲۱.۳ دارای تحصیلات راهنمایی، ۳.۷ درصد دارای تحصیلات متوسطه و ۲۰.۸ درصد دارای تحصیلات دیپلم و پیش‌دانشگاهی، ۴.۲ درصد دارای تحصیلات فوق‌دیپلم، ۱۲.۳ درصد دارای تحصیلات لیسانس، ۲.۶ دارای تحصیلات فوق‌لیسانس و دکترای حرفه‌ای و ۰.۳ درصد دارای تحصیلات دکتری تخصصی بوده‌اند.
 
در سال ۱۳۹۴، ۶۴ میلیون و ۶۹۲ هزار و ۴۶۹ نفر در گروه‌های سنی ۱۰ ساله و بیشتر قرار داشتند. از این تعداد ۶۷.۴ درصد حداقل یک بار ازدواج کردند و ۳۲.۶ درصد هرگز ازدواج نکرده بودند. این نسبت در بین مردان به ترتیب ۶۳.۳ درصد و ۳۶.۷ درصد و در بین زنان ۷۱.۵ درصد و ۲۸.۵ درصد بوده است.
<
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند