پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۲۲
کد مطلب: 27753
۰
خرازی در جلسه هم‌اندیشی با استادان روانشناسی تاکید کرد

ضرورت تعامل استادان روانشناسی کشور با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی

ضرورت تعامل استادان روانشناسی کشور با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی
به گزارش ایسنا، در جلسه هم‌اندیشی بحث و تبادل نظر در خصوص اهمیت و شرایط و جایگاه علوم شناختی و بویژه روانشناسی شناختی در کشور و جهان که با حضور گروه کثیری از استادان و متخصصان سرشناس روانشناسی کشور برگزار شد، به بررسی چگونگی تعامل و همکاری استادان و دانشجویان این رشته با ستاد توسعه علوم شناختی و نحوه بهره‌برداری استادان و دانشجویان این رشته از حمایتهای فراوان ستاد پرداخته شد.

از آنجایی که علوم و فناوری‌های شناختی از علوم جدید میان رشته‌ای در جهان محسوب می‌شود و یکی از معدود رشته‌های علمی است که آینده بشر و توسعه جوامع به آن وابسته است، هدایت و حمایت جامعه روانشناسان کشور و توسعه روانشناسی شناختی در سراسر کشور یکی از اهداف مهم ستاد توسعه علوم شناختی قلمداد می‌شود که در این اولین هم‌اندیشی بزرگ، این موضوع مورد استقبال فراوان روانشناسان و استادان و مدیران بخش‌های روانشناسی دانشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفت.

در این جلسه، ابتدا دکتر کمال خرازی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ضمن تشریح اهمیت و جایگاه علوم شناختی در جهان و فعالیتهای انجام شده در جمهوری اسلامی ایران توسط ستاد به سیاست‌های حمایتی و اهداف و برنامه‌های گسترده ستاد در این راستا اشاره کرد و بر لزوم تعامل و همکاری و همفکری همه استادان روانشناسی کشور تاکید کرد.

همچنین دکتر حامد اختیاری، رئیس گروه آموزش ستاد و دکتر مجید نیلی احمد‌آبادی، رئیس گروه پژوهش و دکتر مقصود فراستخواه، رئیس گروه برنامه‌ریزی ستاد هر یک به ترتیب برنامه‌های ستاد در گذشته و حال و آینده را به تفصیل برای استادان شرکت کننده در این جلسه هم‌اندیشی تشریح کرده و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

در ادامه این جلسه هم‌اندیشی که مسؤولین بسیاری از دانشکده‌ها و پژوهشگاه‌های روانشناسی کشور حضور یافته بودند، با مدیریت دکتر پوراعتماد، رئیس پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی نظرخواهی از شرکت کنندگان و جمع‌بندی نظریات و پیشنهادات حضار صورت گرفت و مقرر شد تا ستاد جهت پیشبرد و اجرایی شدن اهداف مورد نظر از تمامی ظرفیتهای موجود استفاده کند و با تداوم چنین جلساتی زمینه لازم را برای توسعه هر چه بیشتر جایگاه روانشناسی شناختی و اهداف مطرح شده فراهم آورد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "