شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۴ / ۲۲:۲۸
کد مطلب: 33422
۱

دلایل وجود کلاس‌های کانکسی و مدارس کپری در کشور

مرتضی رئیسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره استفاده از کانکس به جای کلاس های درس که درباره آن انتقاداتی در چندماه گذشته مطرح شده است اظهار کرد: استفاده از کانکس به جای کلاس درس یک کار غیرفنی نیست، ضمن آنکه هزینه کلاس‌های کانکسی کم نیست و هر کلاس 20 میلیون تومان هزینه در بر دارد.

 

وی درباره علت استفاده از کانکس گفت: جمعیت در برخی مناطق جابه‌جا می‌شوند، استفاده از کلاس‌های پیش ساخته در این مناطق قابل قبول است و چاره‌ای جز این نداریم.

 

معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه علاوه بر این موضوع، در راستای عمل به سیاست‌های سند تحول بنیادین در سال گذشته یک پایه به مدارس ابتدایی اضافه شد و باید برای تامین کلاس‌های درس تمهیداتی اندیشیده می‌شد، گفت: برای تامین کلاس‌ها چند راه‌حل وجود داشت؛ نخست ساخت کلاس‌های درس جدید در برخی مناطق بود اما در شهرهایی ناچار به استفاده از کلاس‌های درس پیش ساخته بودیم.

 

وی تاکید کرد: البته باید این نکته را مدنظر داشت که جابجایی جمعیت در اقشاری چون عشایر وجود دارد و ما قبلا کلاس‌های درسی ساخته‌ایم که بدون استفاده مانده است. در هر حال اکنون به دنبال مرتفع کردن این نقص و جایگزین کردن کلاس‌های درس پیش ساخته هستیم.

 

رئیسی همچنین درباره کلاس‌های کپری گفت: در یک مرحله اعتبار سنگینی برای حذف کلاس‌های کپری تامین شد، در حال حاضر نیز به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم به محض آنکه گزارشی در مورد کلاس‌های کپری برسد و یا کلاس‌هایی از این دست شناسایی شود، به مقابله با آن برویم و کلاس درس مناسب را جایگزین کنیم.

 

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان معمولا کلاس‌های درس کپری دیده می‌شود، در واکنش به اینکه وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده بود "چون کپر بخشی از فرهنگ مردم است، قابل حذف نیست"، گفت: این نظر صحیح است اما فشاری که افکار عمومی وارد می‌کنند و تبلیغات منفی که ممکن است وجود داشته باشد، باعث می‌شود با وجود آنکه می‌دانیم کپر جزوی از فرهنگ مردم است، باز هم اقداماتی را برای مقابله با مدارس کپری انجام دهیم و بر اساس تکالیفی که داریم مدارس کپری را حذف کنیم.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی