شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ / ۲۲:۰۳
کد مطلب: 26970
۰

استخدام اساتید خارجی در دانشگاه امیرکبیر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اجرای 10 برنامه برای بهبود رتبه دانشگاه خبر داد و گفت: به منظور ارتقا رتبه بین المللی دانشگاه در صدد جذب دانشجویان خارجی هستیم ضمن آنکه دعوت به همکاری از اساتید ایرانی مقیم خارج را نیز در دستور کار قرار دادیم.

به گزارش ایسنا، دکتر احمد معتمدی در آیین افتتاح سال تحصیلی 94-93 با بیان اینکه قبولی در این دانشگاه کار ساده‌ای نیست، افزود: ورود به دانشگاه پایان کار شما نیست بلکه شروع کار تازه‌ای است که در پیش رو دارید.

وی با اشاره به سابقه تاسیس این دانشگاه در سال 1337، اظهار داشت: این دانشگاه خاص رشته‌های مهندسی و علوم پایه و دارای 13 هزار و 500 دانشجو است که از این تعداد 5500 نفر در مقطع کارشناسی، 6300 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 1300 نفر در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی و دکتری مشغول به تحصیل هستند، خاطر نشان کرد: دلیل این امر تمرکز دانشگاه در ایجاد دوره های پژوهشی و ارتقای کیفیت دوره های آموزشی بوده است.

معتمدی با بیان اینکه این دانشگاه دارای 16 دانشکده و سه واحد اقماری در گرمسار، بندرعباس و ماهشهر است، ادامه داد: علاوه بر این در دانشگاه امیرکبیر 510 هیات علمی مشغول به تدریس هستندکه در میان دانشگاه‌های فنی و مهندسی وضعیت خوبی داریم چراکه دانشگاه بعد از پلی تکنیک دارای 450 عضو هیات علمی است.

وی به رتبه بندی این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی اشاره کرد و یادآور شد: در ارزیابی‌های ملی همواره این دانشگاه جز 3 دانشگاه برتر کشور بوده و در رتبه بندی های مختلف بین المللی نیز جز 300، 500 و 800 دانشگاه برتر دنیا قرار داشته است.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه پذیرش دانشجو و اساتید خارجی در رتبه بندی های بین المللی موثر است،خاطر نشان کرد: از این لحاظ در وضعیت خوبی قرار نداریم ولی این دانشگاه بهترین خروجی ها و فارغ التحصیلان را داشته است.

معتمدی، با بیان اینکه رتبه دانشگاه می تواند برای کشور افتخار آفرین باشد، اضافه کرد: به منظور ارتقای کیفیت آموزشی و رتبه این دانشگاه 10 برنامه را در دستور کار داریم و با اجرایی کردن آنها امیدواریم بتوانیم رتبه این دانشگاه را در سطح ملی و بین المللی ارتقا دهیم.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازنگری در برنامه های آموزشی را از جمله این برنامه ها ذکر کرد و اظهار داشت: مطالعاتی در این زمینه آغاز شده است و بر اساس تجارب سایر دانشگاه های بین المللی اقدام به بازنگری برنامه آموزشی دانشگاه خواهد شد.

وی ارتقا همکاری های بین المللی را از دیگر برنامه های در دستور کار این دانشگاه نام برد و گفت: افزایش همکاری های بین المللی در رتبه بندی های بین المللی نیز موثر است که در این راستا درصدد افزایش جذب دانشجویان خارجی خواهیم بود.

معتمدی، از استخدام اساتید خارجی خبر داد و یادآور شد: در این زمینه به ویژه دعوت به همکاری از اساتید ایرانی مقیم خارج را در دستور کار داریم.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ابراز تاسف از وضیعت خوابگاه‌های این دانشگاه، خاطر نشان کرد: دانشجویان همواره در ماه های آذر و آبان با مشکلات زیادی در زمینه خوابگاه ها مواجه هستند؛ چراکه دانشجویان فارغ التحصیل نشده اند و به منظور بهبود وضعیت رفاهی دانشجویان برنامه هایی در این زمینه داریم.

وی بازسازی خوابگاه های قدیمی را از جمله این برنامه ها ذکر کرد و افزود: امیدواریم با اجرای این برنامه ها از مهر سال آینده شاهد تحولات چشمگیری در این زمینه خواهیم بود.

معتمدی خطاب به ورودی های جدید این دانشگاه با تاکید بر اینکه چند توصیه برای شما دارم، گفت: ورود شما به دانشگاه تازه اول راه است و با کوچکترین تردید شاهد خواهیم بود که از 2 سال افت شدیدی خواهید داشت.

وی درس خواندن را اولویت اول ورودی های جدید دانست و ادامه داد: در کنار درس خواندن پیشنهاد می شود که در انجمن های علمی دانشگاه نیز فعالیت داشته باشید و اگر می خواهید که فرد موثری برای کشور شوید تنها به درس خواندن اکتفا نشود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.