پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۱
کد مطلب: 19310
۳
۱۵

شرایط ادامه تحصیل دارندگان مدرک معادل

شرایط ادامه تحصیل دارندگان مدرک معادل
آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیر رسمی در آزمونهای ورودی مقاطع بالاتر به دانشگاهها ابلاغ و بر اساس آن شرایط و ضوابط دارندگان مدارک معادل در مقاطع مختلف برای ادامه تحصیل در دوره های بالاتر اعلام شد.
به گزارش مهر، متن این آیین نامه که توسط معاونت آموزشی وزارت علوم ابلاغ شده به این شرح است:
" به منظور هماهنگی در اجرای مصوبات جلسه ۴۳۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسات ۲۲۱ و ۲۵۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و کارگروه مربوط به جلسه ۷۴۸ شورای برنامه ریزی آموزش عالی و با هدف کمک به ادامه تحصیل آن عده از دارندگان مدرک معادل که موفق به قبولی در آزمونهای جامع دارندگان مدارک معادل نشده اند شورای گسترش آموزش عالی مقرر داشت:
۱- آن عده از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه جلسه شماره ۴۳۲ مورخ ۳/۹/۱۳۷۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی (مبنی بر ممنوعیت برگزاری دوره های معادل) در دوره های معادل پذیرفته شده اند، در شمول این مصوبه قرار می گیرند.

۲- آن عده از دارندگان مدارک معادل که قبل از تاریخ ابلاغ مصوبه فوق الذکر در دوره های معادل شرکت نموده ولی قبولی آنان بعد از تاریخ ابلاغ مصوبه فوق الذکر اعلام شده است. در شمول این مصوبه قرار می گیرند.

۳- آن عده از دارندگان مدارک معادل که بعد از تاریخ ابلاغ مصوبه فوق الذکر در دوره معادل شرکت نموده و پذیرفته شده اند. به دلیل ممنوعیت برگزاری دوره معادل، در شمول این مصوبه قرار نمی گیرند و با مدرک معادل حق شرکت در آزمون های ورودی دوره های بالاتر را ندارند.

۴- آن عده از دارندگان مدارک معادل کاردانی و کارشناسی (مشمولین بندهای ۱ و ۲) که در دوره های با مجوز از شورای گسترش آموزش عالی برنامه های درسی دوره را برابر برنامه های مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گذرانده اند، اجازه دارند در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر (که توسط سازمان سنجش آموزش کشور و یا دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود) شرکت کنند و در صورت قبولی در آزمون، ادامه تحصیل دهند. به این عده از پذیرفته شدگان در آزمون ورودی پس از طی دوره تحصیلات، برابر مقررات آموزشی بدون تغییر در نوع مدرک معادل مقطع پایه، مدرک مرسوم دانشگاهی در مقطع جدید داده می شود.

۵- آن عده از دارندگان مدارک معادل دوره های کاردانی و کارشناسی(مشمولین بندهای ۱ و ۲ )، که در دوره های فاقد مجوز شورای گسترش آموزش عالی وارد شده اند، مشروط به اینکه برنامه های درسی دوره مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را رعایت کرده باشند، اجازه دارند در آزمونهای مقاطع بالاتر شرکت کنند، این عده از داوطلبان در صورت قبولی در آزمون ورودی مقاطع بالاتر موظفند تا ۲۰ درصد واحدهای دوره را به تشخیص دانشگاه یا موسسه آموزش عالی پذیرنده به عنوان دروس جبرانی بگذرانند و در صورت قبولی و کسب حداقل میانگین ۱۲ در درس مذکور، تحصیل خود را در مقطع بالاتر ادامه دهند. به این عده از پذیرفته شدگان در آزمون ورودی پس از طی دوره تحصیلات، بدون تغییر در نوع مدرک معادل مقطع پایه، برابر مقررات آموزشی مربوط مدرک مرسوم دانشگاهی در مقطع جدید داده خواهد شد.

۶-دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد که در دوره های با مجوز از شورای گسترش آموزش عالی و با برنامه درسی مصوب وزارت علوم تحصیل کرده اند، می توانند در آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری و آزمون دکتری دانشگاه آزاد شرکت کنند و در صورت قبولی، ادامه تحصیل دهند.

۷- دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد که در دوره های فاقد مجوز از شورای گسترش آموزش عالی، با برنامه درسی دوره غیرمصوب وزارت علوم، تحصیل کرده اند می توانند در آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری و آزمون دکتری دانشگاه آزاد شرکت کنند و در صورت قبولی و کسب حد نصابی که تعیین خواهد شد، ادامه تحصیل دهند.

۸- دارندگان مدرک معادل کارشناسی ارشد که در دوره های فاقد مجوز از شورای گسترش آموزش عالی تحصیل کرده و برنامه های درسی دوره مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را رعایت نکرده اند مجاز به شرکت در آزمون ورودی مقطع بالاتر نیستند.

۹- تعیین حد نصاب موضوع بند ۵ و نیز تصمیم گیری در خصوص موارد خارج از گروه بندی مذکور در این مصوبه، برعهده کمیته سه نفره ای متشکل از نمایندگان دفتر گسترش آموزش عالی و دفتر برنامه ریزی آموزش عالی حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود که پس از تایید معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قابل اجرا خواهد بود.

۱۰- متن اطلاعیه های مربوط به پذیرش مشمولین این آئین نامه، قبل از اعلام به رسانه ها و درج در دفترچه های آزمون سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه آزاد اسلامی باید به تایید برسد.

۱۱- نظارت بر حسن اجرای این آئین نامه و ایجاد هماهنگی در اجرا و همچنین تعبیر و تفسیر مفاد این آئین نامه به عهده معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.

۱۲- این آئین نامه در ۱۲ بند در جلسه ۸۴۵ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تصویب رسید و از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا است و آئین نامه ها دستورالعمل ها و بخشنامه های مغایر با این آئین نامه لغو می شود."
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فرهنگی
با سلام اعطای مدرک معادل دردانشگاهها واقعا چیز مسخره است مگر ما بیگانه ویا باتقلب درس خوندیم آخه این چه روشی است که مانع ادامه تحصیل ما شده..............
خدایا افرادی که درخانواده مشکل دارند ومی خوابند خواب بد می بینندوبدون پیش بینی نتایج آن کاری می کنند که به ضرردیگران تمام می شود خودت هدایت کن وثوابش را بدههههههههههههههههههههههههههههههه
فارسی
آقای محترم وزیر جدید ما فرهنگیانی که به نا حق و فقط وفقط با لجبازی یه سری آدمهای سختگیر و از خدا بی خبر از علم روز مملکتمون عقب افتادیم چه گناهی داریم که بعد از سال 1377 در دوره معادل با هزار ویک جون کندن با آزمونی در سطح آزمون کنکور شرکت کردیم و با بار علمی بالا وسطح کیفی عالی مدارک معدل خودمون رو با بیش از 24 ماه زحمت و رفت آمد کسب کردیم در اون زمان بهیچ عنوان اشاره ای به ممنوعیت این دوره ها نشده بود و آموزش و پرورش وقت با کلی بخشنامه هماهنگ با صدا وسیما فرهنگیان رو تشویق به ادامه تحصیل کرده بود شرکت کردیم ومدارک خودمون رو با معدل بالا گرفتیم و واقعا چقدر در روند تدریس ما تاثیر مثبت گذاشت اونوقت آقایونی که اصلا نمیدونن چی به چیه اینطوری وجدان و اخلاق و زیر پا میزارن واز مدارک ما ایراد بیجا و غیر علمی میگیرن ایا این انصاف که یه آدم بیکار وخانه دار راحت بتوننه ادامه تحصیل بدن و ما فرهنگیان که نیاز مبرم داریم که با علم روز دنیا پیش بریم اینطور باید عقب بیفتیم ترو خدا یه آدم با وجدان هست که وجدان خفتش بیدار بشه وجلوی این آقایون نا آگاه رو بگیره
رضا
بنام خدا آرزوی ادامه تحصیل دارم اما مدرک معادل مانع سر راه من است
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
منم با با این نظر کاملا موافقم
از چهارمحال
Iran, Islamic Republic of
مدارك معادل قبل از 1377و بعد از ان معادل است و اجراي بدون مجوز يا با مجوز آن هيچ مسئوليتي را متوجه دانشجويان اين گروه نمي كند- افراد داراي مدرك معادل بعد از 1377 نبايد ادامه تحصيل دهند چون يك گروه مسئول اين كار مطابق برنامه وزارت علوم عمل نكرده اند
دانشجو چه گناهي كرده -انشاء الله در دولت تدبير و اميد تدبير هوشمندانه اي جهت جلوگ
يري از اين بي عدالتي و حل مشكل اين گروه انديشيده شود -با تشكر
میترا از کرمان
دارندگان مدرک معادل درسالهای77تا 81 چه باید بکنند
رقیه
سلام من دارای مدرک معادل هستم و خدا می داند که در مراکز تحصیل برای ما چقدر سخت می گرفتند چرا با تمام این سخت گیریها بهاید معادل باشیم تورو خدا رسیدگی کنید
چ
Latvia
باسلام ،تمام دوستان حق دارندچه آموزش وپرورش وچه ادارات وسازمانها.زمانی که مابه اعتبارمدیریت وبرنامه ریزی آزمون دادیم وقبول شدیم خیلی هاردشدند،درجواراساتیدمعتبری درس خواندیم ووزحمت کشیدیم پایان نامه تحویل دادیم ،برای همین پایان نامه چقدررفت وآمدکردیم واستادداورازخودمرکزمعرفی ودردفاعیه شرکت کرد0 حال انصاف است که بگویندعلمی نیست 0 گناه ماچیست ؟فکرکنیداین هم یک پردیس بدون آزمون است 0ماانقدربیچاره شدیم که حتی باآزمون هم قبولمون ندارند؟خواهشآمسئولین محترم چاره ای بیندیشن0باتشکر
رضا
Iran, Islamic Republic of
من یکی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد در رشته مدیریت آموزشی هستم که در سال 1376طی یک آزمون هماهنگ استانی از مزکز مدیریت دولتی قبول شدم.بنده چون همان سال از دانشگاه تهران در رشته تاریخ وفلسفه تعلیم و تربیت قبول شدم نتوانستم از اداره کل آموزش و پرورش برای ادامه تحصیل ماموریت بگیرم مجبور شدم در مرکز مدریت دولتی درس بخوانم آنهم هم با شهریه ای مثل دانشگاه آزاد! بنده علی رغم داشتن استعدادخوب از ادامه تحصیل باز ماندم! ولی آنچه که مایه عذاب و ناراحتی بنده است الفاظ و عناوینی است که به جد یا شوخی ازفارغ التحصیلان این مراکز یاد می شودبطوری که خودم هم جرات گفتن محل اخذ مدرکم یا معادل بودن آن را ندارم .اگر تعدادی از آقایون و مسئولین آنزمان اشباه کردند جوابش رو من اینطوری باید بدم! خدا حق است.
reza
Iran, Islamic Republic of
خواهشمند است روشی اتخاذ گردد تا دارندگان مدارک معادل نیز برای ادامه تحصیل مشکلی نداشته باشند…باتشکر
محمد کرمی
با سلام.من درمرداد 77ازمون کاردانی به کارشناسی برق قدرت فرهنگیان رادادم وبعد ازقبول شدن درمهر 77شروع به تحصیل کردم لطفا برای ادامه تحصیل در ارشد مرا راهنمایی کنید.ایا طبق بخشنامه432میتوانم ادامه تحصیل دهم؟
رضایی
شما به فکر منافع خود هستید و به ما اهمیت نمی دهید ما الا 3 نفر در خانه داریم که مدرک دکترای حسابداری هستند ولی بیکار در خانه نشستند ؟ چرا مسولین پاسخگو نیستند ؟؟؟؟
پرنیان
با سلام من دارای مدرک معادل فرهنگیان ورودی سال 79 هستم آیا شرایطی برای شرکت در کنکور ارشد را داریم ؟
همتي
Iran, Islamic Republic of
سلام بقيه وزارتخاته ها هم همين مشكل دارند كاش يكي رسيدگي بكنه
یک معلم
بی خود نیست که ما یک کشور جهان سوم حساب می شیم ، چون با وجود این که در حال حاضر خیلی ها بدون هیچ آزمونی دارند توی دانشگاه ها تحصیل می کنند هنوز افراد عقب مونده ای هستند که جلوی ادامه تحصیل یک عده که بدون اطلاع تو فاصله ی سال های 77 تا 81 با برگزاری کنکور و نوشتن پایان نامه و . . . درس خوندند رو بگیرند.
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...