شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۷
کد مطلب: 29914
۰

کارگاه بازتوانی عصبی ‌شناختی برگزار می‌شود

کارگاه بازتوانی عصبی ‌شناختی برگزار می‌شود
کارگاه چهار روزه بازتوانی عصبی ‌شناختی مرکز بازتوانی عصبی‌روانی الیور زانگویل، هفته سوم فروردین ماه سال آینده در تهران برگزار می‌شود.
این کارگاه با محوریت مباحث مطرح در حوزه بازتوانی عصبی‌شناختی همچون ارزیابی‌های حافظه و کارکردهای اجرایی، ارزیابی دوره بازتوانی، روش‌های بهبود یادگیری و طراحی دوره بازتوانی در دو بخش تئوری و عملی برنامه‌ریزی شده است، فرصت آموزشی مناسبی را برای علاقه‌مندان به فعالیت در این حوزه فراهم می‌آورد.

مرکز بازتوانی عصبی‌روانی الیور زانگویل واقع در بیمارستان پرنسس والز در شهر کمبریج انگستان، به‌ عنوان یکی‌ از معتبرترین و جامع‌ترین مراکز ارائه‌دهنده خدمات ارزیابی و بازتوانی عصبی شناختی در دنیا شناخته شده است.

تاسیس آن به‌ همکاری پروفسور باربارا ویلسون است که با داشتن سابقه‌ای بیش از 35 سال فعالیت در حوزه بازتوانی بیماران آسیب‌مغزی و داشتن 18 کتاب و 270 مقاله در همین حوزه، جزء استادان متخصص در زمینه نوروسایکولوژی مطرح است و به‌ عنوان نماینده اصلی این مرکز به‌ همراه همکار خود دکتر جیل وینگاردنر، در کارگاه‌های آموزشی، کنفرانس‌ها و کنگره‌های بین‌المللی حضور می‌یابد.

طراحی و برگزاری برنامه‌های بازتوانی و همچنین انجام ارزیابی‌های نوروسایکولوژی،‌ دو حوزه اصلی فعالیت و پژوهش پروفسور ویلسون و دکتر وینگاردنر هستند که بر اساس آن، هر ساله تعدادی کارگاه‌ آموزشی در کشورهای مختلف برگزار می‌کنند.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در این کارگاه چهار روزه، روزمه علمی خود را با مراجعه به وب سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی به نشانی cogc.ir ارسال کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!