جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۸
کد مطلب: 25945
۰

در مغازه مرغ فروشی به این نکات توجه کنید

در مغازه مرغ فروشی به این نکات توجه کنید
گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم و هضم آسان و از نظر غذایی، خوشمزه تر و مناسب تر از سایر گوشت هاست. تقریباً به جز آنفلوآنزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمی شود. بنابراین اگر کنترل لازم در مراحل کشتار و پَرکنی و ذخیره سازی آن صورت گیرد، بهداشتی تر است.

بررسی ها نشان می دهند، رنگ مرغ های تازه کشتار شده صورتی است و بویی هم ندارند اما رنگ تیره و استشمام بوی نامطبوع از مرغ نشانه فاسد شدن گوشت است.اگر در قسمت های خوراکی مرغ خونمردگی زیادی مشاهده کردید یا مایعات زیادی تجمع کرده بود به سلامت مرغ شک کنید.

گفتنی است، یکی دیگر از بافت های ناخوشایند مرغ چربی هایش است. این چربی ها در بعضی از مرغ ها دیده می شود و در بعضی دیگر نه. علتش هم بر می گردد به عدن تحرک مرغ های صنعتی و انباشته شدن چربی در قسمت های مختلف شان.همین مرغ های زائد در مرغ های محلی دیده نمی شود.

برخی مدام بر این باورند که مرغ های کوچکتر نسبت به مرغ های درشت تر از سلامت جسمی بیشتری بر خوردار هستند اما آیا واقعا همین طور است؟ این تصور نادرستی است و سلامت مرغ هیچ ارتباط به اندازه آن ندارد.
مرجع : خبرگزاری باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود