جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۱ / ۱۸:۴۱
کد مطلب: 15225
۰

تشریح جزئیات آزمون دکترا

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد برنامه دانشگاه‌ها در انتخابات ریاست جمهوری گفت: درب دانشگاه‌ها به روی کسانی که بخواهند حرف منطقی بزنند باز است ولی دانشگاه‌ها محل کف و سوت و هیجان کاذب نیست.
به گزارش فارس، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم نکوداشت مقام علمی سردار شهید حسن طهرانی‌مقدم در جمع خبرنگاران در مورد آزمون دکترای امسال گفت: آزمون دکترا را هر سال مرور می‌کنیم و همانطور که می‌دانید تا 2 سال پیش آزمون دکترایی وجود نداشت.

دانشجو در مورد اعتراض‌های دانشجویان در رابطه با عدم برگزاری آزمون دکترا گفت: بارها و بارها دانشجویان به این موضوع اعتراف کردند که دانشگاه‌ها به صورت سلیقه‌ای در دکترا دانشجو می‌گیرد.

وی افزود: از سوی دیگر اعتراض اساتید را نسبت به برگزاری آزمون دکترا داریم که آنها معتقدند باید دانشجوی دکترا بر اساس انتخاب استاد باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در نظر داریم برای آزمون دکترا یک حد تعادلی را در نظر بگیریم، تصریح کرد: در حال بررسی وزن آزمون دکترا هستیم به طوری که بررسی کنیم وزن آزمون دکترا را به چه میزان افزایش دهیم.

دانشجو با اشاره به نظر‌سنجی‌هایی که از دانشجویان برای آزمون دکترا صورت گرفته است، گفت: دانشجویان قائل به این بودند که ضریب مصاحبه 1 و ضریب آزمون 3 در نظر گرفته شود و تعدادی نیز گفتند مصاحبه‌ای برای پذیرش در دوره دکترا مانند رشته‌های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد نباشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد نظر وزارت علوم درباره آزمون دکترا اظهار داشت: وزارت علوم معتقد است باید یک حد تعادلی باشد و امسال بر اساس صحبت‌هایی که صورت گرفته است وزن آزمون را افزایش می‌دهیم.

به گفته وی وزن آزمون دکترا در سال گذشته 1 و وزن مصاحبه 2 بود.

وزیر علوم‌، تحقیقات و فناوری در مورد برنامه‌های دانشگاه‌ها برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: برنامه انتخابات در دانشگاه‌ها آغاز شده است و همیشه آغوش دانشگاه‌ها به روی کسانی که بخواهند حرف منطقی بزنند باز است.

دانشجو با تاکید بر اینکه نباید در دانشگاه‌ها هیجان کاذب ایجاد کرد، اظهار داشت: نباید طرفداران حزب یا شخص خاصی در انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌های خود را ارائه دهند و دانشگاه‌ها محل کف و سوت و هیجان کاذب نیست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: اگر دشمن در فضای دانشگاه‌ها بخواهد کاری انجام دهد ما جلوی این کارها را بدون رو در بایستی می‌گیریم.

وی افزود: با توجه به اینکه حفظ نظام اوجب واجبات است، حفظ نظام را وظیفه شرعی و ملی خود می‌دانیم و همچنین ملت نیز حفظ نظام را از ما می‌خواهد.

دانشجو اضافه کرد: دانشگاه‌ها سکوی تبلیغاتی حزبی یا فردی نخواهد بود و در آینده نیز نخواهد شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد مشکلات اعزام بورسیه‌ها نیز گفت: وزارت علوم در زمینه اعزام بورسیه مشکلی نداشته و اگر مشکلی وجود داشت، مشکلات ارزی بود.

دانشجو با بیان اینکه برای اعزام بورسیه‌ها وزارت علوم مصاحبه‌ها و گزینش‌ها را انجام می‌داد، تصریح کرد: به دلیل مسائل اقتصادی مشکلاتی بود و تلاش بر این است که در یک رشته‌های خاص و اولویت‌های خاص اعزام دانشجویان بورسیه انجام شود و در رشته‌هایی که اعزام صورت نگیرد از بورسیه‌های داخلی استفاده می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد پذیرش دانشجو در پردیس بین المللی نیز تصریح کرد: در پردیس بین‌المللی پذیرش دانشجوهای خارجی صورت می‌گیرد ولی دانشجویان ایرانی نیز می‌توانند در این پردیس پذیرش شوند.

وی افزود: در این زمینه دانشگاه با سازمان سنجش توافق می‌کند و برای پذیرش دانشجو آزمون برگزار می‌کند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی