جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۵
کد مطلب: 28069
۰

پیام وزیر علوم به مناسبت روز دانشجو

1416212798323_DSC02143.JPG

اینجانب خود را ملزم و متعهد به تمهید بستر های لازم برای ارتقای سطح دانش و فناوری در کشور از طریق احترام به حقوق قانونی دانشجویان و حفظ کرامت انسانی آنان می دانم و در برابر این تعهد از فرزندان خود می خواهم که علاوه بر کسب فضایل دینی و اخلاقی، با درک شرایط ویژه کشور و باور راسخ به ضرورت همدلی در جهت نیل به توسعه پایدار و همه‌جانبه و ارتقای جایگاه علمی ایران عزیز، به ویژه در حوزه فناوری‌های نوین با متانت، شکیبایی و آرامش عزم خویش را جزم نمایند.

به گزارش ایسنا، در پیام دکترمحمد فرهادی آمده است:

"شانزدهم آذرماه هرسال یادآور روح استکبارستیزی،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی دانشجوی ایرانی در پرتو آموزه های اسلام عزیز است. خاطره ازخودگذشتگی دانشجویان فداکار و مبارزی که در جریان اعتراض به دخالت های بیگانگان در امور ایران در سال 1332 همراه با دیگر دانشجویان انقلابی بپا خاسته، سینه خویش را آماج گلوله‌های اجنبی پرستان قرار دادند، هرگز از یادها نرفته و برای همیشه در تاریخ ثبت شده است. امروز اگرچه از شهادت دانشجویان زنده یاد «مهدی شریعت رضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگ‌نیا» قریب به 61 سال می‌گذرد اما به برکت خون ایشان و دیگر شهدای دانشجو، هنوز طراوت آرمان‌خواهی، عدالت‌طلبی، نقد و پرسش‌گری بر فضای دانشگاه ها حاکم است.

دانشجویان انقلابی و استکبار ستیز دوران انقلاب شکوهمند اسلامی نیز همان دانشجویان بسیجی و رزمندگان شهید معرکه‌های جهاد و دفاع مقدس‌اند و دانشجویان خلاق عرصه‌های علم و نوآوری سالیان پس از جنگ، همان پرچم‌داران ابتکار و رصد کننده مرزهای دانش امروز هستند؛ نسل‌هایی که با وجود فشارها، و تحریم ها از مرزهای هویت و اصالت میهن عزیز اسلامی خویش جانانه دفاع کرده و می‌کنند.

 

بی تردید دانشجویان و دانشگاهیان همواره، از تأثیرگذارترین و پیشروترین اقشار جامعه در آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و ایجاد شور و شعور انقلابی بوده ، در تاریخ معاصر کشورمان نیز کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشته اند. بگونه ای که امام راحل عظیم الشان (ره)، دانشگاه را مبدا تحولات می دانستند و رهبر معظم انقلاب نیز به کرّات بر لزوم آگاهی سیاسی دانشجویان و مشارکت در مدیریت جامعه تاکید ورزیده اند. از مهم ترین ویژگی های این قشر فرهیخته جامعه، موقعیت شناسی و آگاهی از اقتضائات زمان و مکان می باشد. اگر تا دیروز دانشجویان متعهد، رسالت ستیز با دشمنان خارجی و حاکمان های فاسد داخلی را بر عهده داشتند، امروزه ضمن حفظ موضع انتقادی و حساسیت های لازم در برابر عملکرد مدیران، می باید جهاد علمی را سرلوحه اندیشه و عمل خود قرار داده و بکوشند که در این مقطع تاریخی، در برون رفت کشور از مشکلات فرارو نقشی سازنده و تاثیر گذار ایفا کنند.

براساس گزارش وزارت علوم، وزیر علوم در ادامه می افزاید: اینجانب به عنوان خدمتگزاری در نظام آموزش عالی کشور، ضمن تکریم و بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره امام شهیدان و شهدای دانشجو، خود را ملزم و متعهد به تمهید بستر های لازم برای ارتقای سطح دانش و فناوری در کشور از طریق احترام به حقوق قانونی دانشجویان و حفظ کرامت انسانی آنان که آینده سازان این مرزبوم هستند می دانم و در برابر این تعهد از فرزندان خود می خواهم که علاوه بر کسب فضایل دینی و اخلاقی، که جزو لاینفک دانشگاه اسلامی است ، با درک شرایط ویژه کشور و باور راسخ به ضرورت همدلی در جهت نیل به توسعه پایدار و همه‌جانبه و ارتقای جایگاه علمی ایران عزیز، به ویژه در حوزه فناوری‌های نوین با متانت، شکیبایی و آرامش عزم خویش را جزم نمایند که به حول و قوه الهی با فتح قله های رفیع علم و فناوری، این کشور با به جایگاهی شایسته در جهان دانش برسانند و الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت را به نحوی ملموس به نمایش بگذارند و با تلاش در راستای حاکمیت علم و دانش حوزه اقتصاد و فرهنگ، کشور خود را در برابر تمامی حوادث و هجمه‌های ناجوانمردانه بیگانگان بیمه نموده، عزت و سربلندی ملت مسلمان کشورمان را فراهم کنند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.