جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۱
کد مطلب: 28889
۱

4 توصیه مفید برای کاهش تب

تب نشان‌دهنده این است که بدن در حال مقابله با عفونت است و برای موارد خفیف می‌توان به جای استفاده از داروهای شیمیایی، روش‌های درمانی طبیعی را به کار برد. این روش‌ها از این قابلیت برخوردارند که تب را به آرامی پایین بیاورند.

تب در یک توضیح ساده مکانیسم دفاع طبیعی بدن است و معمولا عفونت، موجب تب کردن می‌شود. افزایش دمای بدن موجب شروع به کار برخی از مکانیسم‌های داخلی می‌شود تا باکتری‌ها و میکروب‌های بیماری زا را از بین ببرند. به همین دلیل سرکوب کردن ناگهانی تب توصیه نمی شود بلکه بهتر است به تدریج تب بیمار را پایین بیاورید.

به گزارش ایسنا، سایت هلث لاین در مطلبی به برخی از خوراکی‌ها و روش‌های طبیعی موثر برای پایین آوردن تدریجی تب اشاره کرده است:

- اکیناسه یا سرخارگل: این گیاه دارویی از چند قرن گذشته و به خصوص در آمریکا کاربرد داشته است. مطالعات حاکی از آن است که نوشیدن دم نوش این گیاه به هنگام تب داشتن، فعالیت سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌دهد. این گیاه کمک می‌کند تا عفونت به سرعت از بین برود و دمای بدن کاهش یابد.

- زنجبیل: روش دیگر برای پایین آوردن تب استفاده از زنجبیل است. ویژگی آنتی باکتریال زنجبیل آن را در برابر تب، سرفه و دیگر علائم شایع از این قبیل موثر می‌کند.

- نوشیدن مقدار بیشتری مایعات: مصرف مایعات در کمک به به تنظیم دمای بدن حائز اهمیت و در از بین بردن میکروب‌های موجود در بدن موثر است. در صورتی که احساس می‌کنید دچار تب شده‌اید میزان زیادی آب و سایر مایعات بنوشید.

- خواب: شاید یکی از بهترین روش‌ها برای رهایی از تب خفیف استراحت کردن باشد چرا که با خوابیدن و استراحت کردن برای بدن انرژی و فرصت کافی را فراهم می‌سازید تا با تب مقابله کند.

این روش‌های در موارد سطحی و تب خفیف توصیه می‌شود اما در مواقعی تب بیمار بالا و جدی است حتما باید به پزشک مراجعه شود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی