جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۶
کد مطلب: 30516
۱
یک مقام مسئول در سازمان بیمه سلامت خبر داد:

پوشش پلکانی بیمه برای درمان معتادان

به گزارش تسنيم، محمدرضا رضائیان مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت ایران گفت: وقتی معتاد بیمار تلقی می‌شود، طبیعی است که باید بیمه درمان هم داشته باشد، بر این اساس سازمان بیمه سلامت ایران با ایجاد سامانه «پابا» (پرونده الکترونیک بیمه اعتیاد)‌ درمان معتادان را زیر پوشش بیمه قرار داده است.
وی افزود: مؤسساتی که با سازمان قرارداد می‌بندند، دارای شناسه ورود به این سامانه هستند و می‌توانند با ورود به این سامانه مشخصات معتاد را ثبت ‌کنند.
رضاییان افزود: این سامانه دو بخش دارد، اول ارائه خدمات و دوم گزارش. برای ثبت نام شماره ملی معتاد متقاضی دریافت خدمات در این سامانه ثبت می‌شود. در واقع معتاد با سامانه ارتباط ندارد و مسئولان مراکز طرف قرارداد می‌توانند این کار را انجام دهند.
به‌گفته وی سیستم با شناسایی شماره ملی، وضعیت بیمه‌ای متقاضی را بررسی می‌کند که آیا بیمه هست یا نه و در صورتی که بیمه نبود، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.
رضاییان گفت: پروتکل درمانی و تعرفه‌گذاری خدمات و سم‌زدایی در سازمان بیمه سلامت ایران مشخص شده و معتاد تحت درمان قرار می‌گیرد.
به‌گفته وی میزان پوشش بیمه‌ای سم‌زدایی معتادان پلکانی تعریف شده است، به این معنا که در مرحله اول 75 درصد هزینه سم‌زدایی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد، در صورت بازگشت دوباره معتاد و پاک نشدن در مرحله دوم، 50 درصد و  در مرحله سوم 25 درصد تحت پوشش قرار می‌گیرد.

الکترونیکی شدن دفترچه‌های بیمه؛ ضروری اما سخت
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت ایران همچنین گفت: حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه کاری ساده و سهل‌الوصول نیست، چون سندهای مالی به مهر، امضا و... نیاز دارد که زیرساخت‌های حذف آن در حال حاضر فراهم نیست.
به‌گفته وی هرسال حدود 20میلیون دفترچه بیمه صادر می‌شود که هر دفترچه 18 برگ دارد.
رضاییان افزود: نمی‌گویم الکترونیکی شدن دفترچه‌های بیمه کار نشدنی است، اما همت جمعی می‌خواهد، چون گستره کار خیلی پیچیده است و به‌هیچ‌وجه ساده نیست، چون مخاطب ما در هر سن و سواد و سطح زندگی است.‌ آیا استفاده از دفترچه الکترونیک برای یک پیرزن روستایی در شرایط فعلی امکان‌پذیر است؟
وی گفت: البته باید به‌سوی الکترونیکی شدن رفت، اما باید زیرساخت‌های آن فراهم شود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...