چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۱
کد مطلب: 31236
۰

تعداد بيماران ام اس در كشور اعلام شد

به گزارش مهر، دکترمحمود عابدینی با بیان اینکه شیوع ام اس در ایران نسبتا بالاست، درباره وضعیت رسیدگی و درمان بیماران مبتلا به ام اس گفت: با وجود داروهای جدیدتر، ترکیبات اینترفرون هنوز داروی خط اول درمان این بیماران در کشور ماست که به صورت عضلانی یا زیر جلدی تزریق می شود.

وی افزود: خوشبختانه این دارو توسط کارخانه‌های داخلی ساخته می‌شود و مورد تایید وزارت بهداشت است. سایر داروهای مورد نیاز بیماران ام اس که به تولید داخلی می‌رسند نیز از سوی پزشکان تجویز می‌شود وخوشبختانه مشکل بخصوصی درباره تامین داروهای ام اس روبرو نیستیم.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه در ایران ام اس جزو بیماری‌های ویژه و خاص است و از لحاظ هزینه درمانی مشکلات ناچیزی وجود ندارد.

گفت: اگربیماری بخواهد داروی خارجی هم مصرف کند باید مابه‌التفاوت داروی ایرانی و خارجی را پرداخت کند.

عابدینی در ادامه ضمن اعلام خبر برگزاری دوازدهمین کنگره بین‌المللی ام اس در روزهای ۲۱ و ۲۲ آبان ماه در سالن پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: کنگره سالیانه ام اس یک سال در تهران و یک سال در شهرستان ها برگزار می شود و امسال در استان مازندران پذیرای شرکت کنندگان خواهیم بود.

دبیر دوازدهمین کنگره بین المللی ام اس ایران افزود:‌ این کنگره با مشارکت انجمن مولتیپل اسکلروز ایران و دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار، فراخوان برای ارسال مقالات داده شده و زمان ارسال مقالات آن ۱۵ مردادماه خواهد بود.

وی محورهای اصلی کنگره را نیز برشمرد و عنوان کرد: مکانیسم بیماری ام اس، داروها و درمان های جدید بویژه درمان های خوراکی، نقش بعضی از فاکتورها چون ویتامین دی، پرستاری و توانبخشی بیماران ام اس و ژنتیک بیماری از جمله مهم ترین محورهای مورد بحث در کنگره امسال خواهند بود.

عابدینی با بیان اینکه کارگاه‌ها و پانل‌هایی برای کنگره تدارک دیده شده است، عنوان کرد: دو کارگاه در خصوص اقدامات پرستاری و توانبخشی و تصویر برداری های جدید ام آرآی خواهیم داشت و پانل ها با موضوعات اخلاق و ام اس در بارداری است.
دبیر دوازدهمین کنگره بین المللی ام اس ایران افزود: در کنگره امسال در کارگاه توانبخشی، راهکارهایی برای بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به م اس توسط متخصصان توانبخشی ارائه می شود تا بیمار بتواند به زندگی عادی اش بازگردد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.