جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۸
کد مطلب: 37366
۰
یک روان‌شناس از دانشگاه ایرلند مطرح کرد

«استرس» مفید است و بهره‌وری انسان را افزایش می‌دهد

«استرس» مفید است و بهره‌وری انسان را افزایش می‌دهد
همه ما «استرس» را برای بدنمان به عنوان یک سم می‌شناسیم و بارها توصیه پزشکان را نسبت به کمتر کردن استرس در زندگیمان را شنیده‌ایم اما کمتر کسی درباره مفید بودن «استرس» چیزی شنیده است.

بر اساس گزارش روزنامه ایندیپندنت، تحقیقات یک پروفسور روان‌شناسی نشان می‌دهد که میزان متوسطی از استرس نه تنها برای شما ضرر ندارد بلکه می‌تواند بسیار مفید هم باشد.

«یان رابرتسون» عصب‌شناخت و روان‌شناس دانشگاه «ترینیتی» دوبلین در ایرلند می‌گوید که رویکرد ما به استرس، میزان اثر آنرا تعیین می‌کند.
«استرس» با یک رشته مسائل از جمله افسردگی، زوال عقل و سرطان مرتبط است. «رابرتسون»، نویسنده کتاب، «تست استرس: چگونه فشار استرس می‌تواند شما را قوی‌تر و متمرکزتر کند» که در 16 ژوئن چاپ شده است استدلال می‌کند که مقداری استرس می‌تواند برای ما مناسب باشد و میزان بهره‌وری ما را به طرز قابل‌توجهی افزایش دهد.

به گفته وی، استرس موجب می‌شود که یک منطقه در مغز ما ایجاد «نروآدرنالین»(neodrenaline) کند که این امر باعث ارتباط بیشتر و بهتر بین بخش‌های مختلف مغز انسان می‌شود. طبق این گزارش، این تاز مانی می‌تواند برای انسان مفید باشد که مقدار مناسب از این ماده شیمیایی در مغز ترشح شود. «رابرتسون» می‌افزاید:"تا زمانی که موضوعی خیلی استرس‌زا نیست، ما عملکرد قوی‌تری از مغز می‌بینیم و در این صورت، عملکرد قوی مغز ما را شادتر می‌کند و اضطراب را کاهش می‌دهد و افسردگی از میان می‌رود".

وی که استاد روانشناسی در کالج «ترینیتی» در شهر دوبلین ایرلند است مدعی شده است که بسیاری از مردم که در حال حاضر با افسردگی دست به گریبان هستند بدون مصرف قرص و دارو می‌توانند بر آن غلبه کنند. به عقیده وی با تغییر میزان ترشح ماده شیمیایی «نروآدرنالین» در مغز می‌توان با افسردگی مبارزه کرد و برای این کار 4 شیوه را پیشنهاد می‌کند.
نپذیرفت تفکر ثابت، تبدیل استرس به هیجان، عدم محافظت والیدن از حضور کودکانشان در محیط استرس‌زا و استقبال از چالش‌ها و به کاربستن استرس به عنوان یک نیروی محرکه از توصیه‌های «رابرتسون» برای کاهش افسردگی است.
-
تسنيم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...