جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۷
کد مطلب: 30002
۰

غذاهایی که به شدت بدنتان را افسرده می‌کنند

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پژوهش‌های جدید نشان داده است که ابتلاء به افسردگی می‌تواند به دلیل بیولوژیکی مخصوصاً نوع مواد غذایی که فرد استفاده می‌کند در برخی مواقع رخ دهد.
گفتنی است، بر اساس تحقیقات دانشگاه‌ استرالیای جنوبی کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن و عدم مصرف آنها توسط افراد می‌تواند سبب بروز افسردگی در آنها شود.
بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه‌ای، مصرف زیاد گوشت قرمز شیرینی و شکلات و عدم مصرف فیبر و انواع میوه و سبزیجات تازه می‌تواند بشدت باعث افزایش ریسک ابتلاء‌ به افسردگی حاد شود.

کارشناسان اعتقاد دارند، حتی آلرژی به پروتئین گندم در صورتی که فرد از آن اطلاع نداشته باشد نیز می‌تواند منجر به افسردگی شود.
مواد قندی باعث افزایش سطح گلوکز خون و حساسیت به انسولین و تولید هورمون کورتیزول در بدن شود. این مواد غذایی همچنین سبب بروز التهاب در مغز و اختلال در دریافت و ارسال سیگنالهای عصبی می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم