سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۶:۴۲
کد مطلب: 31092
۰

اولین مدرسه بین المللی ایبرو در ایران

اولین مدرسه بین المللی ایبرو در ایران
دبیر سمپوزیوم مدرسه بین المللی ایبرو روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا گفت:این دوره آموزشی هفت روزه شامل سمپوزیوم دو روزه از سخنرانی های علمی، آموزش عملی و بازدید از مکان های دیدنی تهران است.

دکتر علی شهبازی افزود: 42 دانشجو در مقطع دکتری و پسا دکتری در این دوره شرکت کردند که 10 نفر از آنها از کشورهایی مانند روسیه، آفریقای جنوبی ،هند،ارمنستان، اسلواکی، نپال و بوتان هستند.

وی از برگزاری 12 سخنرانی علمی در این دوره آموزشی بین المللی خبر داد و گفت:چهار سخنرانی توسط اندیشمندان خارجی از کشورهای انگلیس و برزیل و بقیه سخنرانان داخلی هستند.

شهبازی، تحرکات مغزی، نقش الکترو آنسفالوگرافی در نقشه برداری مغز، اهمیت نقشه برداری مغزی، سهم نقشه برداری مغزی در روان شناسی شناختی و آموزش و پرورش و تقشه برداری عملکردی مغز در بیماری ها از جمله موضوعاتی است که در سمپوزیوم دو روزه این دوره آموزشی ارایه می شود.

دبیر سمپوزیوم اولین دوره آموزشی کوتاه مدت بین المللی نقشه برداری عملکردی مغز گفت: دانشجویان پس از گذران سمپوزیوم به سه گروه تقسیم شده و در حوزه های مشخص آموزش های عملی را فرامی گیرند.

وی ادامه داد: حوزه MRI عملکردی در مرکز سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشگی تهران، حوزه تحریک مغناطیسی مغز در مرکز ملی مطالعات اعتیاد و حوزره الکترو آنسفالوگرافی در مرکز تحقیقات علوم شناختی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.

شهبازی، ترویج و توسعه تحقیقات حوزه مغز و علوم اعصاب را از مهمترین هدف برگزاری این دوره آموزشی اعلام کرد و گفت: باتوجه به اینکه ایران در این زمینه کشور پیشرو منطقه است اقدام به برگزاری این دوره آمورشی کرده است.

این دوره آموزشی با همکاری ستاد علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور، انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی برگزار شده است.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين