جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ تير ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۵
کد مطلب: 31632
۰
رییس مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان خبر داد

شناسایی 17 مساله اساسی جوانان

رییس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان از انتشار شاخص‌های ساماندهی امور جوانان خبر داد.

 

محمدتقی حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به 17 مساله اساسی جوانان گفت: اشتغال و مهارت آموزی، اخلاق و تربیت، خانواده، جمعیت، اوقات فراغت، تربیت‌بدنی و ورزش، آموزش و پژوهش، فضای مجازی، ابتکار و خلاقیت از جمله این مسائل است.

 

وی گفت: شاخص‌هایی برای پایش عملکرد دستگاه‌های مسئول حوزه جوانان با محوریت 17 مساله و موضوع اساسی جوانان تدوین و منتشر شده و در آن یک هدف که شامل رشد و پیشرفت همه‌جانبه جوانان می‌شود را مدنظر قرار داده‌ایم.علاوه بر آن سه راهبرد اساسی نیز شامل هویت، توانمندسازی و توجه به مسایل رفاهی و اجتماعی جوانان و غنی‌سازی دوره جوانی توأم با نشاط و شادابی در نظر گرفته شده است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: شاخص‌ها نقشه راهی فراروی برنامه‌ریزان برای تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و پایش عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه جوانان است. این شاخص‌ها به عنوان یکی از بندهای ماده 41 برنامه سوم توسعه از سوی مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان براساس منابع غنی، مطالعات انجام شده، نظریه‌های علمی و دیدگاه‌های صاحبنظران تدوین و در شورای عالی جوانان تصویب شده بود البته تدوین این شاخص‌ها 3 سال متوقف بود.

وی اضافه کرد: این تحقیق در راستای اجرای برنامه ساماندهی امور جوانان است و با توجه به مبنای قانونی سند چشم‌انداز، منشور تربیتی نسل جوان، برنامه ملی ساماندهی امور جوانان، قوانین برنامه‌های توسعه انجام شده است.

رییس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: وظایف دستگاه‌ها در حوزه جوانان مشخص شده است. دستگاه‌ها جزو ستاد ساماندهی امور جوانان هستند و در این ستاد کمیته راهبردی و هماهنگی بین دستگاه‌ها فعالیت می‌کنند.

حسن‌زاده پایان گفت: کارگروه مشخصی شاخص‌های حوزه جوانان را در 17 حوزه سنجش و پایش می‌کند. وظیفه کمیته راهبردی تقسیم کار ملی، جذب منابع برای اجرای برنامه‌ها و کمک به تولید اطلاعات و آمار است. کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات از عملکرد دستگاه‌ها در حوزه جوانان 6 ماه یک بار و سالانه گزارش تهیه می‌کند. با توجه به تقسیم وظایف بین دستگاه‌ها در حوزه جوانان، آن‌ها باید کارگروه تخصصی خود را تشکیل بدهند و نتایج تصمیماتشان را جهت بازنگری و اصلاح این طرح اعلام کنند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد