چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ / ۰۶:۴۱
کد مطلب: 34242
۱
مدیر کل بین‌الملل دانشگاه آزاد تشریح کرد

جزئیات فعالیت مجدد واحد آکسفورد دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر حسین ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اقدامات انجام شده در زمینه تعاملات بین‌المللی با هدف ارتقای سطح علمی و رنکینگ دانشگاه آزاد در دنیا صورت گرفته است، در مورد واحد آکسفورد این دانشگاه نیز توضیح داد: واحد آکسفورد در دوره مدیریت قبلی مشابه قسمت‌های دیگر در خاموشی فرو رفته و به حالت تعلیق درآمده بود که این امر به ضرر دانشگاه بود. زیرا برخی از مجوزهایی که انگلستان ارائه کرده بود به دلیل تعلیق فعالیت‌ها از بین رفت. اکنون با توجه به مسائل سیاسی بین دو کشور تعاملات باید مجددا آرام آرام احیا شوند.

 

ابراهیمی ادامه داد: برای واحد آکسفورد علاوه بر مجموعه حوزه مدیریت شامل رئیس واحد و شورای واحد، یک کمیسیون دائمی با دستور دکتر میرزاده در حوزه بین الملل تشکیل شده است که هر تصمیمی در مورد آکسفورد گرفته می‌شود در این کمیسیون طراحی می‌شود. همچنین برای فرصت‌های مطالعاتی اساتید آکسفورد برنامه‌های بسیار خوبی آغاز شده و کالج زبان آکسفورد راه اندازی شده است و به دنبال اخذ مجوز هستیم که دفاتر آن را در داخل کشور راه اندازی کنیم تا دانشجویان یک دوره زبان انگلیسی در داخل بخوانند و دوره‌های تکمیلی خود را در واحدهای آکسفورد بگذرانند.

 

وی با تاکید بر اینکه هدف از مجموعه آکسفورد دوره‌های تکمیلی است، اظهار کرد:‌ همچنین دوره‌هایی را برای سازمان‌های دیگر مانند راه آهن و سازمان نظام مهندسی تعریف شده که مشترک با حوزه بین الملل و واحد آکسفورد بتوان به متقاضیانی که تمایل دارند دوره‌های کوتاه مدت را بگذرانند سرویس داده و به آنها مدرک مشترک اعطا کنیم.

 

مدیر کل بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به فعالیت واحدهای بین المللی خارج از کشور این دانشگاه افزود: واحدهای بین المللی خارج از کشور دانشگاه آزاد شامل واحد آکسفورد در انگلستان،‌ کابل در افغانستان،‌ واحدی در امارات متحده عربی و واحد لبنان می‌شود که هر کدام از این واحدها ساختار و اهداف مشخص به خود را دارند.

 

ابراهیمی با تاکید بر اینکه هدف دانشگاه آزاد گسترش واحدهای خارج از کشور است، افزود: در همین راستا دانشگاه آزاد در حال فعال کردن سه شعبه جدید در جنوب عراق و دو شعبه در اقلیم کردستان است که مقدمات کار نیز فراهم شده است. البته همه این واحدها با توجه به نیاز کشورهای مقصد است. برای مثال نیاز عراق بیشتر در مقاطع تحصیلات تکمیلی و در رشته‌های علوم پزشکی است.

 

 

احتمال راه اندازی دانشکده دندانپزشکی در اوگاندا

 

 

مدیرکل بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشگاه آزاد وظیفه و رسالت آموزشی خود می‌داند که به کشورهای مذکور خدمت کند. کشورهای هدف دانشگاه آزاد، عراق، افغانستان،‌ لبنان و کشورهایی هستند که به امور آموزشی نیاز دارند. در همین راستا درحال مذاکره برای فعال کردن دانشکده دندانپزشکی در اوگاندای آفریقا هستیم و برای این منظور، مقدمات کار فراهم شده و هماهنگی‌های لازم با وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت صورت گرفته است و چنانچه در هیئت امنای مرکزی مصوب شود دانشکده دندانپزشکی در اوگاندا راه اندازی می‌شود.

 

 

افزایش تعاملات دانشگاه آزاد با کشورهای پیشرفته

 

 

ابراهیمی با بیان اینکه هدف دانشگاه آزاد از تعامل با برخی از کشورها این است که بتواند از پیشرفت‌های علمی آنها بهره ببرد، اظهارکرد: سعی می‌شود در این راستا در اروپا، ایتالیا و اتریش یا به صورت تاسیس واحد یا دفاتر مشترک از پیشرفت‌های علمی آنها هم برای اعضای هیئت علمی و هم برای دانشجویان بهره ببریم. با دانشگاه ساپینزا و دانشگاه فرارای ایتالیا مذاکرات اولیه صورت گرفته است و متقابلا از آنها دعوت کرده‌ایم که در داخل کشور ما و در یکی از واحدهای ما دفتری تاسیس کنند.

 

وی ادامه داد: این اقدام در شرق آسیا نیز صورت گرفته و در ژاپن مقدمات کار فراهم شده است که یک دفتر در دانشگاه مطالعات توکیو داشته باشیم و متقابلا آنها هم دفتری در واحد دانشگاهی آیت‌الله آملی ما که یک حوزه بین الملل است، داشته باشند تا در دفتر دانشگاه آزاد که در آنجا مستقر است آموزش زبان و ادبیات فارسی و در دفتر ژاپن که در ایران مستقر است آموزش زبان و ادبیات ژاپنی انجام شود.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت