سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶ / ۱۷:۵۹
کد مطلب: 42162
۲
۱

کمبود روانشناس در بیمارستان ها حس می شود

- دکتر محمد مظفری، استاد دانشگاه و سرپرست خانه روانشناسان، مشاوران و حرفه های یاوران استان فارس با اشاره به اینکه این خانه با هدف حمایت از درمان جو، نظارت بر عملکرد متخصصین و صدور مجوز برای مشاوران و روانشناسان افتتاح شده است، گفت: 20 شرح وظیفه برای این خانه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه یکی از کارهایی که این خانه ایجاد می کند، مداخله در بحران است، اظهار داشت: همچنین این خانه سعی دارد تا با حضور در کناران بیماران خاص و سرطانی، امید به زندگی را برای آنان افزایش دهد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اهداف و مزایای عضویت در خانه روانشناسان و مشاوران، اضافه کرد: تلاش در جهت ارتقاء کیفی، کمی و ایجاد جاذبه در خلق آثار حرفه ای در عرصه های مختلف روان شناسی، مشاورره و حرف یاورانه، ایجاد تعامل، تفاهم و همبستگی میان اعضاء حقیقی و حقوقی در سطح ملی و بین المللی به منظور رشد و اعتلای، نوآوری و افزایش غنای حرفه ای، برقراری ارتباط مستمر با روان شناسان و مشاوران و سایر حرف یاورانه در راستای حل مشکلات و فعالیت های حرفه ای و تلاش به منظور برقراری ارتباط میان روان شناسان و مشاوران و 52 حوزه روان شناسی، مددکاری و سایر حرف یاورانه با مسئولین حرفه ای و اجرایی کشوری و لشکری، اینها بخشی از اهداف این خانه است.

وی اظهار داشت: کوشش در راستای افزایش سطح آگاهی و دانش حرفه ای مخاطبان، تلاش در راستای ایجاد فضای مناسب و تامین امکانات لازم برای تعامل، گفتگو، تبادل آراء و تجربیات و روش های حرفه ای و ابداعی اعضاء و همچنین حمایت های معنوی، مادی و قانونی از حقوق حرفه ای اعضاء حقیقی و حقوقی با استناد به مقررات کشور را از دیگر اهداف ایجاد خانه روانشناسان است.

دکتر مظفری با اشاره به اینکه در بیمارستان کمبود زیاد روانشناس حس می شود، افزود: باید افکار منفی و خاطرات تلخ گذشته بیماران توسط روانشناس مورد بررسی قرار گیرد چرا که همچنان که جسم بیمار نیاز به پزشک دارد، روح هم نیاز به دکتر دارد که متاسفانه این مهم مورد توجه قرار نگرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مرحله دوم مبارزه با بیماری روانی است، اظهار داشت: در مرحله سوم باید فرد یادبگیر تا با افکار خشم و منفی را کنار بزند.

دکتر مظفری اضافه کرد: ورود خانه در زمان های بحران همگانی لازم است که در این راستا تفاهمنامه ای با هلال احمر و سایر ارگان ها تنظیم کرد تا بتوان در این بحران ها در جوار آسیب دیدگان بود، این تفاهمنامه با هلال احمر منعقد شده است و همین امر باعث می شود تا روانشناسان و مددکاران اجتماعی در بحران ها ورود پیدا کرده و به مردم کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه برای همراه کردن مردم با متخصصین روانشناسی، به ارگان ها و سازمان ها ورود پیدا خواهیم کرد، اظهار داشت: سازمان ها باید با خانواده ها و مردم مرتبط شوند و این خانه به شکل غیر مستقیم با مردم در ارتباط است.

منبع: شبستان

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

روانشناس سلامت
Germany
اصل موضوع که روانشناسان سلامت که تخصص در زمینه کار با مشکلات پزشکی دارند و باید در محیطهای بیمارستانی و مشابه فعال شوند موضوع کاملا درستی است . ولی جایگاه خانه روانشناسان برای صدور مجوز در کجای قانون ذکر شده . صدور مجوز فعالین منحصرا طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی در اختیار سازمان نظام روانشناسی است.
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو