شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۲۱:۵۸
کد مطلب: 24063
۱
یک روانشناس:

افزایش سن ازدواج خطر تولد نوزاد مبتلا به مُنگولیسم را افزایش می‌دهد

منوچهر طباطبایی‌راد در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تفاوت سنی دختران و پسران در ازدواج اظهار داشت: مراجعانی هستند که تمام شرایط لازم برای ازدواج را دارند، اما به لحاظ تفاوت سنی با یکدیگر برای مشورت نزد ما می‌آیند.

وی افزود: علم و تجربه نشان می‌دهد چنانچه زوجین شرایط لازم برای ازدواج را داشته باشند، تفاوت سنی دختر و پسر که بر اساس آن دختر چند سال از پسر بزرگتر است،‌اشکالی ندارد. این روانشناس با تشریح شرایط لازم ازدواج گفت: بلوغ عاطفی و روانی جزو مواردی است که باید به آن توجه کرد. سنخیت افراد با یکدیگر به هماهنگ بودن آنان از منظر روانی مربوط می‌شود و در صورتی که زوجین این ویژگی‌ها را دارا باشند، اما تفاوت سنی داشته باشند نگرانی وجود ندارد و ازدواج آنها می‌تواند مبارک و میمون باشد.

این متخصص حوزه بهداشت روان ادامه داد: اگر تمام مؤلفه‌ها مانند مولفه های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مدنظر قرار گیرد و فقط بحث اختلاف سن مطرح باشد، مانعی برای ازدواج زوجین وجود ندارد. طباطبایی راد گفت: هوش و سنخیت زوجین از نظر تحصیلات نکته‌ای است که خانواده‌ها و زوجین باید به آنها توجه کنند. در صورتی که این موارد رعایت شود به نظر می‌رسد مسأله سن اصلاً نمی‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند و زوجین راحت می‌توانند در کنار هم خوشبخت شوند.

این متخصص حوزه بهداشت روان با اشاره به لزوم کاهش سن ازدواج تصریح کرد: بهتر است دختران قبل از 35 سالگی ازدواج کنند تا احتمال ابتلا فرزندشان به سندروم داون (منگولیسم) را کاهش دهند.
این روانشناس مسائل ظاهری و وضعیت اجتماعی و اقتصادی پسران را در انتخاب آنها توسط این دختران مؤثر دانست و افزود: افراد باید یکدیگر را به واسطه ویژگی‌های شخصیتی یکدیگر بپذیرند نه مسائل اقتصادی و اجتماعی، هر چند افراد باید مرتبه‌ای از این شرایط را دارا باشند و سپس برای ازدواج اقدام کنند، اما نباید صرفاً بر این مسائل تأکید کرد.

طباطبایی‌راد اظهار داشت: ممکن است زوجین بعد از ازدواج دچار بیماری شوند یا شغل خود را از دست دهند، اگر همسر به خاطر این مسائل تن به ازدواج داده باشد، آن وقت کار به طلاق کشیده می‌شود. از طرفی اگر زوج، تنها به زیبایی طرف مقابل خود اهمیت دهد، وقتی همسرش بیمار و ضعیف شود و حتی تب کند، ممکن است از چشم او بیفتد. وی افزود: نباید ملاک و ویژگی خاصی را به کسی سنجاق کرد زیرا ممکن است شل شود و بیفتد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: زوجین باید یکدیگر را خوب بشناسند و بعد به هم علاقه‌مند شوند. برای جذب باید مفهوم عمیقی وجود داشته باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم