پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۱
کد مطلب: 36763
۱
رئیس مرکز سلامت محیط و کار:

حذف استرس از محیط کار، از اقدامات موثر پیشگیری کننده از بیماری‌های شغلی است

دکتر خسرو صادق نیت، رییس مرکز سلامت محیط و کار در همایش ایمنی و سلامت کار افزود: در حال حاضر، سازمان بین المللی کار، به حذف استرس از محیط کار توجه خاص کرده است و سال جدید را با توجه به اهمیت موضوع به این عنوان اختصاص داده است .

دکتر صادق نیت گفت: وجود استرس در محیط کار یکی از مهمترین و شایع ترین مشکلاتی است که سلامت جسمی و روحی کارگران را به مخاطره می‌اندازد و شیوع عوارض آن در محیط کار می تواند ضربات سنگینی به پیکر نیروی کار جامعه و خانواده آنان وارد کند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار ادامه داد: رعایت استانداردها و حذف استرس از محیط کار از عوامل کمک کننده ای است که منابع انسانی کشور را حفظ می نماید و باید به آن توجه جدی داشت.

وی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت طی سه دهه گذشته، برنامه های موفقی در برای حفظ سلامت آحاد جامعه از بدو تولد تا سنین کار داشته است و با صرف و پرداخت هزینه های سنگین آنان راد برای ورود به بازار کار و توسعه آماده کرده است اما عدم توجه به تداوم سلامت آنان می تواند صدمات جبران ناپذیر را باعث شود.

صادق نیت ضمن مرور اهداف و برنامه های بهداشت حرفه ای و طب کار گفت: سعی بر این است تا با ارتقاء دانش و مهارت کارشناسان در زمینه مدیریت استرس در محیط کار نسبت به کاهش عوارض این عامل آسیب رسان اقدامی موثر داشت.

وی گفت: عدم رعایت اصول ایمنی و بهداشت و به دنبال آن بیماری های ناشی از کار و مرگ در اثر حوادث شغلی، بار سنگینی به دوش جامعه و خانواده آنان می گذارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ رییس مرکز سلامت محیط کار با بیان اینکه، به دنبال حوادث و بیماریهای شغلی، نیروی کار ماهر و سرپرست خانواده را از دست می دهیم و این می تواند بار مالی و روحی فراوانی برای خانواده وی و جامعه ایجاد کند گفت: مرکز سلامت محیط و کار تلاش دارد تا با بکارگیری هر چه مطلوبتر نیروهای تخصصی بخش خصوصی و دولتی نسبت به حفظ و ارتقاء سطح سلامت شاغلان کشور گامهایی موثر بردارد.

 

مرجع : ایسنا migna.ir
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!