پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ / ۰۸:۵۶
کد مطلب: 34251
۰

تاثیر بازی های روانی در روابط میان فردی بررسی می شود

به گزارش خبرگزاری شبستان انسان ذاتا اجتماعی آفریده می ‎شود، و تجربه احساس ناامنی در بدو تولد او را به سمت ساخت تئوری وابستگی حیاتی به دریافت نوازش و توجه از سوی دیگران سوق می ‎دهد. برخی از افراد در طول زندگی و به ویژه سال های نخست کودکی این شانس را داشته ‎اند که مورد توجه کافی و تجربه احساس امنیت در بافت خانواده و جامعه قرار داشته باشند در نتیجه در بزرگسالی از این بانک نوازشی خود برای زندگی بهره گرفته و در تبادل سلامت توجه با دیگران قرار می ‎گیرند. اما بسیاری از افراد بنا به دلایل مختلف تجاربی از ترس از تنهایی و طرد و یا مورد توجه واقع نشدن دارند که موجب احساس ناامنی و وحشت عمیق درونی در دوران بزرگسالی آنها می ‎شود.

بنا براین گزارش از آنجا که کودک در خردسالی به این نتیجه می ‎رسد که دریافت هر نوع توجه و نوازشی بهتر از عدم دریافت آن است، در بزرگسالی همواره با راه انداختن انواع مختلفی از رویه ‎ها (بازی ‎های روانی) سعی در دریافت توجه و نوازش دارد. این بازی ‎های روانی در تمامی تعاملات میان فردی از جمله روابط زناشویی و خانوادگی، روابط سازمانی، مهمانی، روابط اجتماعی، روابط درمانی و ... وجود دارند. شناسایی بازی‌های زندگی، ریشه یابی، و خروج از آنها کمک شایان توجهی به رشد فردی و میان فردی خواهد کرد.
این گزارش می افزاید: در همین راستا گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نشست "بازی های روانی در روابط میان فردی" را با سخنرانی مهرنوش هدایتی ساعت 10 صبح روز یکشنبه، هشتم آذر ماه برگزار می کند.
گفتنی است، علاقه مندان برای حضور در این نشست به نشانی بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن اندیشه مراجعه کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن