پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ / ۱۵:۵۲
کد مطلب: 17648
۰

توصیه های مرکز مشاوره وزارت علوم به دانشجویان در ایام امتحانات

رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم درباره روزهای امتحانات پایان ترم توصیه هایی را در خصوص مدیریت زمان و عوامل کاهش استرس مطرح کرد.حمید یعقوبی در گفتگو با مهر، درباره فعالیتهای مراکز مشاوره دانشگاهها و وزارت علوم در ایام امتحانات پایان ترم پیش رو و کمک به دانشجویان در این روزها، اظهار داشت: مراکز مشاوره دانشگاهها و وزارت علوم در ایام برگزاری امتحانات پایان ترم فعال و در خدمت دانشجویان برای راهنمایی مشکلات احتمالی آنان در این روزها هستند.

وی با اشاره به برخی توصیه ها در روزهای امتحانات، گفت: دانشجویان در این ایام لازم است تغذیه و خواب مناسب داشته باشند و زمان های پیش رو را به علت نبود فرجه امتحانی مدیریت کنند.

رئیس مرکز مشاور وزارت علوم به دانشجویان تاکید کرد: در این روزها دانشجویان باید از انجام فعالیتهایی که وقتشان را هدر می دهد دوری کنند. یعقوبی درباره این موضوع که برخی استادان دانشجویان را تهدید به نمره ندادن و سخت گیری در امتحان می کنند که موجب افزایش استرس دانشجویان می شود، گفت: در این زمینه دو منبع کنترل بیرونی و درونی وجود دارد، منبع بیرونی این است که نمی توان نگرش یا حتی خود استاد را تغییر داد بلکه دانشجو باید روی دارایی خود یعنی مدیریت زمان تکیه کند.

به گفته وی، عامل درونی، اطمینان دانشجویان از کامل بودن جزوه های درسی است. رئیس مرکز مشاوره وزارت علوم تاکید کرد: اعتماد به نفس و باور " من می توانم " در این روزها مهمترین عامل مبارزه با استرس است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی