پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۱
کد مطلب: 31255
۱

آماری از دسترسی به اینترنت

آماری از دسترسی به اینترنت
آخرین آمار تعداد کاربران اینترنت در دنیا
-
برآوردهای اتحادیه بین‌المللی مخابرات نشان می‌دهد که تعداد کاربران اینترنت تا پایان سال 2015 به 3.2 میلیارد نفر می رسد که تقریبا برابر با نصف جمعیت جهان است.
این اتحادیه که از زیرمجموعه های سازمان ملل متحد به حساب می آید پیش بینی کرده که از کل 7.2 میلیارد نفر ساکنان جهان 3.2 میلیارد نفر تا 7 ماه آینده به جمع جمعیت آنلاین جهان می پیوندند.
از مجموع این افراد دو میلیارد نفر در کشورهای در حال توسعه و بقیه تقریبا همگی در کشورهای توسعه یافته زندگی می کنند. در مجموع تنها 89 میلیون نفر از ساکنان کشورهای کمتر توسعه یافته مانند سومالی و نپال از اینترنت استفاده می کنند.
بر طبق این گزارش در کل دنیا 7 میلیارد نفر مشترک خدمات تلفن همراه هستند. در آمریکا و اروپا 78 درصد مردم کاربر تلفن همراه هستند و 69 درصد جهان تحت پوشش خدمات نسل سوم تلفن همراه قرار دارد. اما این خدمات تنها در 29 درصد مناطق روستایی ارائه می شود. ضریب نفوذ خدمات پرسرعت همراه در آفریقا تنها 17.4 درصد است.
علاوه بر این تا پایان سال 2015 حدود 80 درصد از خانوارها در کشورهای توسعه یافته و 34 درصد در کشورهای در حال توسعه به گونه ای به اینترنت دسترسی خواهند داشت.
در بخش دیگری از این گزارش تصریح شده که در سال 2000 تنها 400 میلیون کاربر اینترنت در کل جهان وجود داشت، اما این رقم هم اکنون هشت برابر شده است.


بیش از 4 میلیارد نفر به اینترنت دسترسی ندارند
با وجود اینکه تعداد کاربران اینترنت از روند رو به رشدی برخوردارند، اما همچنان عده‌ی زیادی از مردم در سراسر جهان به این شبکه دسترسی ندارند. براساس آخرین آمارهای ارائه شده بیش از 4 میلیارد نفر از جمعیت 7.4 میلیارد نفری جهان به اینترنت دسترسی ندارند.
آمارهای منتشر شده حاکی است که 4.2 میلیارد نفر از جمعیت

کره‌ی زمین به اینترنت دسترسی ندارند. در کشور‌های در حال توسعه 35.3 درصد از مردم و در کشورهای توسعه یافته بیش از 82.2 درصد به اینترنت دسترسی دارند. اطلاعات مورد نظر توسط اتحادیه‌ی بین المللی مخابرات ارائه شده است. براین اساس در کشور‌های کمتر توسعه‌ یافته آمار به مراتب بدتر است، چراکه تنها 9.5 درصد از افراد به اینترنت دسترسی دارند.
همین شکاف در بین جمعیت متصل به اینترنت باعث شده تا کمپانی‌هایی نظیر فیس‌ بوک پروژه‌هایی را همچون Internet.org  راه‌اندازی کنند. در مقایسه با شبکه‌ی اینترنت که از طریق بستر سخت ‌افزاری و سیمی گسترش می‌یابد، شبکه‌های موبایل توسعه‌ی بیشتری داشته‌اند. با توجه به سهولت ایجاد شبکه‌های موبایل در مناطق شهری و همچنین کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند، دسترسی به شبکه‌های موبایل رشد بیشتری دارد. اما با وجود گسترش شبکه‌های موبایل نیز هنوز موانع زیادی بر سر راه متصل کردن افراد در شهرهای فقیرنشین وجود دارد.
هزینه‌ی نگهداری تجهیزات مخابراتی در کنار درآمد کم از جوامع کم درآمد که برگرفته از درآمد پایین کاربران در این مناطق است، باعث می‌شود تا توسعه‌ی اینترنت با مشکلات زیادی روبرو شود.
تا پایان سال 2015 میلادی بیش از 29 درصد از جمعیت شهرنشین کره‌ی زمین تحت پوشش اینترنت 3G قرار خواهند گرفت. در مجموع 69 درصد از ساکنان کره‌ی زمین تا پایان سال تحت پوشش اینترنت 3G  قرار خواهند گرفت که در مقایسه با دو سال پیش با تحت پوشش قرارداشتن 45 درصد نشان از رشد خوبی دارد.
براساس اطلاعات ارائه شده توسط اتحادیه‌ی جهانی مخابرات از نظر بیشترین پهنای باند شبکه‌ی اینترنت، کشورهای کره‌ی جنوبی، فرانسه و ایرلند در صدر و سنگال، پاکستان و زامبیا نیز در قعر رده‌ بندی قرار دارند.

مرجع : منابع: آی تی یو/ زومیت
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
نبود اضطراب مسئله ساز است،کمی اضطراب ارزش انطباقی دارد و اضطراب فراوان خرابی به بار می آورد.