سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۶
کد مطلب: 29555
۰
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران:

سلامت روان یکی از عوامل دستیابی یونسکو به اهداف بین‌المللی است

 

به گزارش فارس، محمدرضا سعیدآبادی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در پنجمین همایش علمی سالانه سلامت روان و رسانه گفت: دو هدف مهم یونسکو به عنوان سازمان بین‌المللی صلح و توسعه است که تمام هم و غم خود را در این راستا به کار گرفته است.

وی تصریح کرد: صلح مورد نظر یونسکو صلحی مبتنی بر مذاکرات دولتی و ائتلاف‌های جهانی نیست بلکه صلحی است که در ذهن و اندیشه افراد وجود دارد و کشورهای دیگر به علت اهمیت زیاد آن بر روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنند.

سعیدآبادی خاطرنشان کرد: چنانچه فکر جنگ در ذهن کسی باشد باید دفاع از صلح نیز در ذهن وی ایجاد شود.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در رابطه با مفهوم توسعه موردنظر یونسکو نیز گفت: توسعه از نظر یونسکو توسعه‌ای تک ساحتی و یا به مفهوم رشد کلاسیک و اقتصادی نیست بلکه مبتنی بر توسعه پایدار است که دست کم سه رکن رشد اقتصادی، پایداری زیست محیطی و فرهنگ و اجتماع، توسعه اجتماعی و ظرف فرهنگی و اجتماعی در آن مدنظر قرار گیرد.

وی تأکید کرد: انسان‌هایی که می‌خواهند در ظرفی توسعه ایجاد کنند باید خود از سلامت کافی برخوردار باشند تا به سلامت دیگران بیندیشند.

سعیدآبادی افزود: از آنجا که یونسکو به دنبال دو هدف صلح ذهنی و توسعه برمبنای سه رکن ذکر شده است سلامت روان در آن جایگاهی ویژه پیدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: روز جهانی جوانان در سال 2014 به نام سال جوانان و سلامت روان مطرح شده است و سلامت روان تا حدی مهم است که سازمان بهداشت جهانی در سال 2010 گزارشی با نام نقش سلامت روان منتشر کرد و سازمان ملل نیز در سال 2010 قطعنامه‌ای با نام نقش سلامت روان در توسعه صادر می‌کند که نشان‌دهنده اهمیت سلامت روان است.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران افزود: سیاست‌گذاران باید اهمیت معنادار به سلامت روان بدهد.

وی تأکید کرد: اگر به جزر و مد ناهنجاری‌های اجتماعی یک جامعه نگاه کنیم ارتباط معناداری بین جزر و مد ناهنجاری‌های اجتماعی و جایگاه سلامت روان جامعه برقرار می‌شود.

سعیدآبادی تصریح کرد: گزارش‌ها تأیید می‌کند که در وضعیت مد ناهنجاری سلامت روان جامعه در حوزه فرهنگ‌سازی، درمان، سیاست‌گذاری و بودجه قطعاً دچار نقصان هستیم بنابراین نقصان در حوزه سلامت روان قطعاً ناهنجاری‌های اجتماعی را در پی خواهد داشت.

دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران خاطرنشان کرد: امروز پژوهش‌های رسمی و واقعی اعلام می‌کنند ناهنجاری‌ها در شرایط مد قرار گرفتند بنابراین باید به سلامت روان توجه کرد.

سعیدآبادی خاطرنشان کرد: در سلامت روان نیازمند آموزش هستیم و هر چه رسانه‌ها و آموزش رسمی و غیررسمی صورت گیرد ناچیز است چرا که آموزش آگاهی مردم و سیاست‌مداران را افزایش می‌دهد.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.