سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۴
کد مطلب: 36430
۰
با هدف ارایه تازه های چشم پزشکی؛

بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی برگزار می شود

بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی برگزار می شود

به گزارش مهر، دکتر مرتضی مواسات دبیر علمی بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی، افزود: هدف از برپایی بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی که از سوی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران) برگزار می شود، آشنایی چشم پزشکان سراسر کشور با تازه های علم چشم پزشکی و به روز رسانی دانش آنان در زمینه درمان های جراحی و غیر جراحی چشم پزشکی از طریق برگزاری سمپوزیوم ها و کارگاه های علمی است.

وی ادامه داد: در این سمینار سه روزه مباحثی در حوزه قرنیه، رتین (شبکیه)، استرابیسم (انحراف چشم)، گلوکوم (آب سیاه)، اربیت (حدقه چشم)، اکولوپلاستی (جراحی اطراف چشم) و اورژانس ارایه خواهد شد.

به گفته مواسات، از میان سمپوزیوم هایی که قرار است در این سمینار ارایه شود، ۲ سمپوزیوم مربوط به بیماری های شبکیه است که در آن در مورد دژنراسیون ماكولا (ضایعات نقطه بینایی) و تصویربرداری الکتروفیزیولوژی چشم مطالبی     مطرح می شود.

وی یادآور شد: همچنین در سمپوزیوم قرنیه، در مورد روش های جدید درمان بیماری های قرنیه و در بخش شبکیه، نتایج درمان های نوین به ویژه درمان بیماری های ارثی، دیستروفیک پرده شبکیه و ژن درمانی که شیوه ای نوین در درمان بیماری های چشم است و به تازگی تحقیقات در این زمینه روی مدل حیوانی در بیمارستان فارابی آغاز شده است، به چشم پزشکان ارایه می شود.

دبیر علمی بیست و دومین سمینار سالیانه فارابی تصریح کرد: عمده مخاطبان این سمینار را چشم پزشکان تشکیل می دهند، اما رزيدنت هاي چشم پزشكي و پرستاران نیز از دیگر مخاطبان این سمینار هستند.

وی گفت: با توجه به اینکه ضربه های چشمی می تواند، منجر به ضایعات و صدماتی در چشم شود، نحوه درمان این ضایعات در بیماران اورژانسی از دیگر مباحثی است که قرار است در سمینار مذکور مطرح شود.

همزمان با برپایی این سمینار، نمایشگاه تجهیزات چشم پزشکی، آخرین تکنولوژی های تجهیزات چشم پزشکی روز دنیا را به چشم پزشکان معرفی می کنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن