جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۲۱:۲۷
کد مطلب: 36738
۰

آغاز بررسی پرونده متقاضیان هیات علمی علوم پزشکی آزاد

آغاز بررسی پرونده متقاضیان هیات علمی علوم پزشکی آزاد

دکتر سید علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «در این دوره از فراخوان تقریبا از سوی همه واحدهای مجری علوم پزشکی در سراسر اعلام نیاز انجام شده و متقاضیان در سامانه جذب هیات علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس http://jazb.med.iau.ir ثبت‌نام کرده و پرونده‌ها به صورت الکترونیکی و مستقیم در دسترس واحدهای مجری علوم پزشکی قرار داده شد تا هر واحد دانشگاهی پرونده‌های الکترونیکی متقاضیان واحد دانشگاهی خود را مشاهده و بررسی کند.

ابطحی ادامه داد: «در بخش‌نامه‌ای که از سوی این معاونت در تاریخ 4 اردیبهشت سال جاری ابلاغ شد، واحدهای دانشگاهی مجری علوم پزشکی باید حداکثر ظرف مدت 10 روز نسبت به بررسی اولیه و تشکیل پرونده متقاضیان و ارسال مدارک آنها به هیات اجرایی استان‌ها اقدام کنند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق تاکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره سرعت در انجام فرایند جذب هیات علمی ظرف حداکثر مدت 140 روز، خواستار بررسی صلاحیت علمی و عمومی در اسرع وقت توسط هیات اجرایی جذب استان‌ها شد.

او افزود: «نتایج پس از بررسی در هیات اجرایی جذب استان‌ها، در شورای جذب و بورس علوم پزشکی واقع در حوزه این معاونت مطرح می‌شود.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ابطحی به بخشنامه 10/105087 تاریخ 93/12/2 ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه اشاره کرد و گفت: «واحدهای دانشگاهی می‌توانند در صورت لزوم با افرادی که دارای شرایط اولیه و عمومی جذب هستند، قرارداد همکاری یک ساله منعقد کنند تا در این مدت، بررسی‌های نهایی پرونده متقاضیان توسط دانشگاه و امور هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود.»

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...