شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۷:۳۸
کد مطلب: 37944
۰
۱

معدل کتبی و درصد قبولی دانش‌آموزان متوسطه در سال 95 اعلام شد

علی زرافشان در سومین روز از سی‌وسومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور با بیان اینکه استقرار با کیفیت پایه دهم ماموریت اصلی امسال معاونت آموزش متوسطه است، تأکید کرد: پوشش واقعی متوسطه اول 94 درصد ذکر می‌شود اما باید گفت اگر 150 هزار دانش‌آموز مشغول در دوره ابتدایی در سنین 12 تا 14 سالگی را در نظر بگیریم می‌توان گفت پوشش تحصیلی افراد 12 تا 14 سال ما 97 درصد است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ارسال طرح معلمان چند مهارتی به استان‌ها در اواخر خردادماه گفت: امیدواریم با اجرای این طرح در مناطق کم جمعیت روستایی بتوانیم مدارس متوسطه را راه‌اندازی کنیم. برای پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در مناطق محروم، مدارس شبانه‌روزی راه‌حل جدی ماست. ما مدارس روستامرکزی، بزرگسالان و آموزش از راه دور را نیز داریم که به تحصیل دانش‌آموزان در مناطق روستایی کمک می‌کنند.

زرافشان با بیان اینکه 298 پژوهشسرای ما در چند سال گذشته ظرف دو سال به 500 پژوهشسرا رسیده است، گفت: ابتدای مهرماه امسال 115 پژوهشسرای جدید افتتاح می‌شود که با احتساب آنها می‌توان گفت 615 پژوهشسرا در سراسر کشور خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم 100 پژوهشسرای باقیمانده در برنامه را نیز تاسیس کنیم تا کل مناطق ما دارای پژوهشسرا بشوند.

او به ارتقای مدیریت آموزشگاهی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 7790 مدرسه تحت پوشش این برنامه هستند و تعداد آنها مهرماه امسال به 14 هزار و 108 مدرسه خواهد رسید.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به تربیت 250 مربی کارآفرین برای استان‌ها گفت: مدیران پژوهشسراها، آموزش‌های لازم را دیده‌اند و باید از آنها حمایت کرد تا دانش‌آموزان کارآفرین شناسایی شده در مسیر صحیح هدایت شوند. برنامه ارتقای کیفیت یادگیری گروه‌های آموزشی نیز تهیه شده که به زودی ابلاغ می‌شود.

زرافشان در ادامه با اشاره به تغییر ترکیب نیروی انسانی در متوسطه گفت: در شاخه فنی افزایش نیرو و در شاخه نظری کاهش نیرو داشته‌ایم. با توجه به افزایش 50 درصدی شاخه‌های فنی و کاردانش باید موضوع تامین فضا و تجهیزات به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: در سال 91 میانگین معدل کتبی مقطع متوسطه 11.23 بود و میزان قبولی 76.3 درصد بود که این رقم برای معدل کتبی برای سال 95 به 12.46 رسید و 84.51 نیز درصد قبولی‌ها است.

ايسنا

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تینا
Iran, Islamic Republic of
من معدلم ۱۷،۷شدم الان چه رشته هایی می تونم برم به نظرتون انسانی می تونم برم
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين