چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۹:۰۰
کد مطلب: 26207
۰

شناسایی اجتماعات میکروبی در پنیر

به گزارش ایسنا، «ریچل داتون» و همکارانش در تلاش برای درک بهتر جوامع میکروبی، باکتری‌ها و قارچ‌هایی که از پنیر تغذیه می‌کنند را بررسی کردند.
پس از مطالعه 137 نوع پنیر جمع‌آوری‌شده از 10 کشور مختلف، تیم علمی قادر به شناسایی سه نوع کلی اجتماع میکروبی شد که از پنیر تغذیه می‌کنند.
این موفقیت راه را برای استفاده از هر یک از این جوامع مدل جهت مطالعه چگونگی رقابت‌ یا همکاری‌ میکروب‌ها و قارچ‌های مختلف به هنگام تشکیل جوامع باز می‌کند.

علاوه بر این، تحقیق صورت‌گرفته بررسی انواع مولکول‌هایی که در این فرآیند دخیل‌اند و همچنین مکانیک‌های درگیر در آن را تسهیل می‌بخشد. محققان حاضر موفق شدند هر گونه میکروب و قارچ موجود در نمونه‌های موردی‌شان را ایزوله کرده و آزمایش‌هایی را برای تولیدمثل جوامع موجود در پنیرهای مختلف انجام دهند.
این مطالعه با هدف درک چگونگی تعامل گونه‌های مختلف باکتری و قارچ انجام شد و دانشمندان موفق به شناسایی نمونه‌هایی شدند که در آن باکتری‌هایی خاص رشد قارچ را متوقف کردند و بالعکس. جزئیات این دستاورد علمی در مجله Cell منتشر شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ