سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ / ۱۳:۲۶
کد مطلب: 41967
۲

مشکلات «مشاوره» در آموزش و پرورش با حضور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بررسي شد

به گزارش فارس، نشست هم‌اندیشی و آشنایی با مشکلات مشاوره در آموزش و پرورش، با حضور معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مهدی فیض معاون امور پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مسعود شکوهی مدیرکل دفتر مشاوره و امور تربیتی، مهناز احمدی معاون امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش و عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تهران، امروز در مرکز مشاوره توحید تهران برگزار شد.



آمادگی کامل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برای همکاری با آموزش و پرورش
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید با دستگاه‌های دیگر برای آموزش بهتر مهارت‌های زندگی همکاری کند، گفت: معاونت امور زنان آمادگی کامل برای همکاری و توسعه فعالیت‌ها را با آموزش و پرورش دارد.

به گزارش فارس، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست هم‌اندیشی و آشنایی با مشکلات مشاوره در آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش نهادی زندگی محور است، اظهار داشت: به همین جهت و برای آماده کردن دانش‌آموزان برای زندگی بهتر، باید مهارت‌های زندگی برای دانش‌آموزان تبیین شود.

وی افزود: کشوری که رویکرد اقتصاد مقاومتی را سرلوحه خود قرار داده است باید خانواده سالم داشته باشد و با توجه به اینکه بنیان‌های خانواده از مدرسه شکل می‌گیرد، بنابراین ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی احساس می‌شود. ابتکار اضافه کرد: آموزش و پرورش باید با دستگاه‌های دیگر برای آموزش بهتر مهارت‌های زندگی همکاری کند و با توجه به اینکه آموزش و پرورش کانون تربیت است این امر ضرورت دارد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان داشت: معاونت امور زنان آمادگی کامل برای همکاری و توسعه فعالیت‌ها با آموزش و پرورش دارد.
-
-
کمبود ۳۶هزار مشاور در مدارس سراسر کشور
مدیرکل دفتر مشاوره و امور تربیتی آموزش و پرورش از کمبود ۳۶هزار مشاور در مدارس سراسر کشور خبر داد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ در این مراسم مسعود شکوهی مدیرکل دفتر مشاوره و امور تربیتی آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از فعالیت های آموزش و پرورش مربوط به فعالیت های مشاوره و پرورشی است، عنوان کرد: در سراسر کشور ۳۲مرکز خدمات روانشناختی و مشاوره ای داریم؛ همچنین مراکز مشاوره خانواده با همکاری انجمن اوليا و مربيان اداره می شود.

وی با بیان اینکه با کمبود ۳۶هزار مشاور در مدارس سراسر کشور مواجه هستیم، افزود: ۲۵۰مرکز مشاوره در مجموع وجود دارد اما ۳۲مرکز به نوعی مراکز پژوهشی و پشتیبانی ما محسوب می شود. همچنین ۷۲۰هسنه و مرکز مشاوره در کشور فعالیت می کنند.

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره با بیان اینکه ۱۸هزار مشاور در سراسر کشور فعالیت می کنند، تصریح کرد: با هر استان قرارداد مشخصی منعقد شده تا بر این اساس فعالیت مشاوره ای داشته باشند و یک هزار و 700 نفر با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در این مراکز فعال هستند.

افزایش ارائه خدمات مشورتی و ارجاع در مدارس

شکوهی با اشاره به اینکه متوسطه اول از نظر ارائه خدمات مشاوره پوشش صد درصدی دارد، گفت: از ابتدای امسال خدمات مشورتی و ارجاع را توسعه می دهیم.

وی اظهار کرد: برای پوشش تمامی مدارس نیاز به مشاورانی بیش از ۲برابر تعداد موجود داریم هرچند کمبود نیرو کار را متوقف نکرده است.
مدیر کل امور پرورشی و مشاوره از اجرای طرح همیار مشاور در مدارس کشور خبر داد و گفت: در مقطع ابتدایی از رابطان مشاوره بهره مند می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند