پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۰
کد مطلب: 29510
۱

کاهش ساعت خواب در نوجوانان

کاهش ساعت خواب در نوجوانان
به گزارش باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه میشیگان، بیش از نیمی از افراد 15 ساله و بیشتر، حداقل به دو ساعت خواب بیشتر در شب نیاز دارند تا استراحت کافی داشته باشند، که نگرانی در خصوص تاثیر بر سلامت و عملکرد تحصیلی‌شان را بالا می‌برد. این تحقیق تحت برنامه ملی سالانه بررسی رفتار جوانان با عنوان "مانیتورینگ آینده" انجام شد.

کاترین کیز، استاد ار اپیدمیولوژی دانشگاه کلمبیا می‌گوید: بعد از سن 16 سالگی اکثر دستورالعمل‌های توصیه شده را انجام نمی‌دهند.

در این پژوهش، محققان اطلاعات درباره خواب را از بین 270000 نوجوان در سالهای 1991-2012 از مرکز ملی مطالعات استخراج کرده‌اند هر سال گزارش می‌شود که نوجوان‌ها چه زمانی 7 ساعت یا بیشتر خوابیده‌اند و آنان دریافتند 72 درصد نوجوانان 15 ساله در سال 1991 کمترین مدت زمان خواب را داشته‌اند که این مقدار در سال 2012 به 63 درصد کاهش یافت.

محققان افزودند: بیشترین کسری خواب در بین سالهای 1991-2012 وجود داشته است و همچنین خاطر نشان کردند که دخترها در مقایسه با پسرها، زمان خواب مناسب‌ کمتری داشته‌اند. پژوهشگران اظهار کردند که دختران و پسرانی که خانواده‌هایشان سطح سواد کمتری دارند، خواب کافی نداشتند، آنها همچنین دریافتند نوجوانان سیاه پوست و اسپانیایی خواب مناسب کمتری نسبت به دیگران داشته‌اند. موضوع نگران کننده این است که نوجوانانی که خواب کافی نداشته‌اند اغلب تصور می‌کنند که طول مدت خوابشان خوب است.

پژوهشگران می‌گویند که عواقب کمبود خواب شامل اضافه وزن، تصادفات، افسردگی و کاهش عملکرد در مدرسه است. آنان به والدین توصیه می‌کنند که به فرزندانشان برنامه‌ ریزی را آموزش دهند،‌ از خوردن کافئین قبل از خواب جلوگیری کنند و یک روال معمولی زمان خواب داشته باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد