سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۹۴ / ۰۰:۴۰
کد مطلب: 31798
۱

خطرناک‌ترین مکان برای قرار دادن گوشی موبایل برای این بیماران + تصاویر

براساس جدیدترین تحقیقات نگهداری گوشی‌های تلفن همراه هوشمند در کیف گردن آویز و یا قرار دادن آن‌ها در جیب بالای پیراهن می‌تواند سبب خطر مرگ در گروه‌های در معرض خطر شود.
 
خطرناک‌ترین مکان برای قرار دادن گوشی موبایل برای این بیماران + تصاویر
 
گفتنی است، براساس تحقیقات افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی که از دستگاه‌های ضربان ساز قلب"pace maker" استفاده می‌کنند به هیچ وجه نباید گوشی تلفن همراه خود را در جیب پیراهن خود که روی قلب است قرار دهند.
 
خطرناک‌ترین مکان برای قرار دادن گوشی موبایل برای این بیماران + تصاویر
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، دستگاه‌های تلفن همراه هوشمند جدید دارای امواج الکترومغناطیس قوی هستند که می‌تواند با منتشر کردن جریان‌های الکترومغناطیسی به اطراف سبب اختلال در ارسال سیگنال این دستگاه‌ها به قلب و اختلال در عملکرد این وسایل درمانی شود.
 
دستگاه "pace maker" یا ضربان ساز یک دستگاه کوچک است که در قفسه سینه یا شکم بیمار کار گذاشته می‌شود و با استفاده از پالس الکتریکی به قلب، این عضو را وادار به انقباض و انبساط و انجام فعالیت‌ خود به میزان طبیعی می‌کند و نوعی عامل کنترلی بر ریتم غیر طبیعی قلب است که به اصطلاح آریتمی قلبی گفته می‌شود.
 
کارشناسان آلمانی اعلام کرده‌اند دستگاه ضربان ساز قلب یکی از بیماران این کشور در اثر اختلال با امواج ارسالی از سوی تلفن همراه ا‌ز کار افتاده و به اشتباه پیام تلفن همراه را تفسیر کرده است.
 
این مطالعه همچنین به بیماران دارای دستگاه ضربان ساز توصیه اکید می‌کند برای صحبت با گوشی و بدست  گرفتن آن از دست مخالف و گوش مخالف طرف قلب خود استفاده کنند تا خطر کمتری متوجه سلامت آنها و ایمنی دستگاه ضربان ساز شود.
 
دکتر کارشن lennerz از کلینیک بیماری‌های قلبی در گردش خون در مونیخ آلمان اعتقاد دارد، ضربان ساز قلب می‌تواند به اشتباه امواج الکترومغناطیس (EMI) گوشی‌های هوشمند را به عنوان دستور تفسیر کند و از کار بیفتد که در این صورت احتمال دارد فرد دچار ایست قلبی، آریتمی قلب و حتی مرگ شود.
 
ده سال قبل محققان به افراد دارای ضربان ساز توصیه کرده بودند که گوشی‌های خود را در فاصله 15 الی20 سانتی متر ضربان ساز نگهداری کنند اما حال با پیشرفت و تقویت فناوری‌های موجود در گوشی‌های تلفن همراه خطر آن‌ها بسیار شدیدتر شده است.
 
در عین حال برخی از شرکت‌های سازنده گوشی‌های تلفن همراه مانند نوکیا، سامسونگ، HTC استانداردهای شبکه تلفن همراه خود را بدین منظور تغییر داده و حتی آن را بر روی 308 نفر داوطلب تست کرده‌اند که تنها 0.3 تحت تاثیر امواج حاصله از گوشی‌ها قرار گرفته‌اند.
 
در هر حال پزشکان دوری از گوشی‌های هوشمند و قرار دادن آن‌ها در جای امن را به بیماران توصیه می‌کنند.
 
نتایج این پژوهش در نشست مشترک قلب انجمن اروپا در شهر میلان ایتالیا ارائه شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.