سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۲
کد مطلب: 41652
۱
رئیس انجمن اولیا و مربیان استان تهران:

به دنبال افزایش مشارکت خانواده ها در همه زمینه ها هستیم

به دنبال افزایش مشارکت خانواده ها در همه زمینه ها هستیم
به گزارش میگنا در برنامه صبح رادیو گفت و گو كه با موضوع انجمن اولیا و مربیان و با حضور کامیاب صدری رئیس انجمن اولیا و مربیان استان تهران و حسین جعفری معاون سابق اولیا و مربیان وزیر آموزش و پرورش به روی آنتن رفت، حسین جعفری با بیان اینکه قبلا جایگاه اولیا و مربیان، معاون آموزش و پرورش بود، گفت: جایگاه این بخش مهم با تغییر از جایگاه از معاونت وزیر آموزش و پرورش تغییری نخواهد کرد و ماموریت اولیا و مربیان اصل مهم و هدفی غیرقابل انکار دارد و آن پیوند بین خانواده ها و آموزش و پرورش و همچنین همراهی و هم فکری و استفاده از برنامه ریزی اولیا فرهیخته در فرآیند آموزش و پرورش است.

معاون سابق اولیا و مربیان وزیر آموزش و پرورش در عین حال خاطرنشان کرد: البته جایگاه اداری اولیا و مربیان کمی دچار ضعف شده است اما عملا در اجرای مسئولیت آن و هدفگذاری انجمن نباید تاثیری داشته باشد.

در ادامه کامیاب صدری با اشاره به جایگاه و اهمیت تربیت در نظام آموزشی، اظهار داشت: تربیت از خانواده شروع می شود و به مدرسه ختم می شود و به همین دلیل هم سویی بین مدرسه و خانواده می تواند مبنایی برای شروع به کار انجمن های اولیا و مربیان باشد.

وی افزود: در ماده سه آئین نامه اجرایی مدارس، برای مدرسه ۵ رکن دیده شده است؛ مدیر مدرسه، شورای اداری، انجمن اولیا و مربیان، شورای معلمان و شورای دانش آموزان. بنابراین انجمن اولیا و مربیان به عنوان یک رکن دیده شده است. اساسا بر اساس قانون، مدیر مدرسه باید به وسیله اولیا و مربیان برنامه ریزی سالانه اش را تنظیم کند.

رئیس انجمن اولیا و مربیان استان تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه در سال های گذشته رویکرد مدیران به این سمت بود که کمتر از مشارکت خانواده ها در تصمیم گیری و تصمیم سازی در فرآیند تربیت استفاده کنند. اما در سال های اخیر تلاش های زیادی در خصوص نقش انجمن ها به عنوان یک وزارت خانه در دل وزارت آموزش و پرورش توجه شده است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم با ایجاد تحول در نگاهی که در آموزش و پرورش در خصوص اولیا و مربیان ایجاد شده است، بتوانیم از مشارکت خانواده ها در همه زمینه ها استفاده کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...