پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۶
کد مطلب: 29322
۰
۱

پزشک مجازی هم از راه رسید

به گزارش مهر، نوزادانی که تازه متولد می شوند یا کودکان به دلیل ضعیف بودن و احتمال بیشتر در ابتلا به بیماری های مختلف گاهی هر هفته نیاز به ویزیت پزشک دارند اما در این میان ممکن است پزشک خانوادگی فرصت کافی برای ویزیت کودک نداشته باشد در صورتی که والدین به ویزیت فرزندشان توسط پزشک نیازمند هستند تا نگرانی آنها فروکش کند.


اکنون گجت متفاوتی با نام  CliniCloud تولید و روانه بازار فناوری شده که می تواند همانند یک پزشک عمل کند. این گجت با کمک اپلیکیشنی که روی اسمارت فون ها نصب می شود، آغاز به فعالیت می کند و از سوی دیگر، والدین می توانند اطلاعاتی که روی گجت ظاهر شده است را با پزشک معالج فرزندشان در میان بگذارند تا از وضعیت سلامتی کودکشان اطلاع پیدا کنند.

گجت

با کمک این گجت می توان بدون مراجعه حضوری و صرف زمان از سلامتی فرزندان آگاهی پیدا کرد. مخترعان این گجت معتقدند، احتمال اینکه کودکان بیماری های مختلف را در زمانی که در مراکز درمانی به سر می برند، دریافت کنند بیشتر است زیرا بدن آنها ضعیف شده و با ورود به مکان هایی که بیماران متعددی در آنجا حضور دارند، امکان انتقال بیماری سریعتر است. اما با استفاده از این گجت می توان از وضعیت سلامتی کودکان یا حتی افراد سالمند بدون خروج از منزل آگاهی پیدا کرد.

این گجت از یک گوشی دیجیتال هوشمند که برای شنیدن ضربان قلب، نبض، وضعیت ریه ها کاربرد دارد و یک دماسنج تشکیل شده که با برقراری ارتباط با اپلیکیشن نصب شده روی اسمارت فون به انتقال اطلاعات می پردازند. این گجت همانند یک دکتر مجازی است که می توان به ارتباط ویدئویی یا گفتگوی آنلاین با پزشک پرداخت.

از دیگر قابلیت های این گجت می توان به تشکیل یک پرونده پزشکی مجزا برای افراد مختلف خانواده اشاره کرد. این گجت با قیمت 109 دلار از اواسط ماه ژوئن سال جاری عرضه خواهد شد اما تا آن زمان بایستی به شکل گذشته به پزشکان مراجعه شود!

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علی
Iran, Islamic Republic of
پشت درب اتاق روانپزشک
مطالعه کنید
اینجا چه خبر است خودم بیمار روانی ام منتظرم بتا بیماری از داخل مطب روانپزشک بیرون بیاید تا نوبت من بشود و من بروم داخل ،اما اینجا کجاست صدای بیمار میشندیم او میخواست برای رهایی از دردها به زندگی پر از دردش با خودکشی خاتمه دهد از ناراحتی فراوان تهوع داشت حالش خوب نبود گریه امانش نمیداد از نامردی های روزگار و ناملایمات سخن میگف روانپزشک خوب گوش میکرد چون حرفی نمیزد اجاز ه داد گریه ها سبکش کنند سپس دکتر صحبت را اغاز کرد گفت شما خیال کردی این درد های شما خیلی بزرگ است و کسی دیگر مسل شما نیست باور کنید بیمارانی دارم که گرفتاریهایشان کمر کوه را میشکند اما شما هیچگاه نخواسته ای مقاوم و صبور باشی همه این مشکلات که گفتی کاملا قابل حل است کمی صبور باش و فکرهای منفی را رها کن و به اطرافت نگاه کن زندگی زیباست بعضی از مشکلات تو واقعا زیباست خیلی از افراد میلیاردر دوست دارند شبیه تو باشند انها سلامتی شان با یک بیماری مهلک نظیر سرطان ویران شده اما تو سالمی ،چرا نمیفهمی
تو همسر مهربانی داری ولی بدان جهنم طلاق بعضی از خانواده ها را میسوزاند
تو چند فرزند نظیر دسته گل داری اما بعضی زوج ها در حسرت لبخندی کودکی تا اخر عمر،چرا نمیفهمی کمی فکر کن
میگویی فلانی سوار ماشین میلیاردی شده تو بدان که بعضی از همین افراد در ارزوی دو قدم زدن عادی هستند تو نمیدانی
چرا نمی خواهی بفهمی
چرا با عجله قضاوت میکنی
چرا خیال میکنی بدشانس ترینی
برو و زندگی کن که تو خوش شانس ترینی
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند