جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ / ۰۸:۱۲
کد مطلب: 40554
۳
بازرس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح کرد

نقش بارز مشاوره پيش از ازدواج در پیشگیری از طلاق

نقش بارز مشاوره پيش از ازدواج در پیشگیری از طلاق
میگنا: دكتر علیرضا آقایوسفی با اشاره به فعالیت‌های مراکز مشاوره ازدواج در کشور اظهار کرد: مراکز مشاوره یک سری مراکز تخصصی هستند که در آنجا افراد متخصص به مردم کمک می‌کنند تا اگر آن‌ها قرار است که ازدواج کنند، مطمئن شوند که انتخابی که کردند، انتخاب درستی است و شرایط یک ازدواج درست را دارند.

وی ادامه داد: مشاوران در مشاوره پیش از ازدواج بررسی می‌کنند که دو طرف تطابق کافی یا کفویت را با یکدیگر داشته باشند و احتمال طلاق و مشاجرات شدید در آن‌ها به اندازه نگران کننده بالا نباشد.

بازرس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور افزود: مشاوره قبل از ازدواج نقش بسیار پررنگی در پیشگیری از افزایش آمار طلاق دارد، رسانه‌ها، سازمان‌ها و مدیران می‌توانند با ترغیب مردم به مشاوره قبل از ازدواج و شرکت در کلاس‌های آمادگی برای ازدواج کمک کنند که آمار طلاق در جامعه کاهش پیدا کند.

آقایوسفی با اشاره به نقش مراکز روانشناسي و مشاوره در کاهش آمار طلاق در کشور اظهار کرد: افرادی که برای مشاوره پیش از ازدواج به مراکز مشاوره مراجعه می‌کنند، معمولا از ازدواج‌هایی که پرخطر هستند و به طلاق منجر می‌شود، پیشگیری می‌کنند و با مشاوره پیش از ازدواج به صورت پنهان آمار طلاق کاهش پیدا می‌کند.

در مورد افرادی هم که برای طلاق توافقی به دادگاه مراجعه کردند و دادگاه آن‌ها را به مراکز مشاوره ارجاع داده، نتایج مطالعات نشان داده است که حدود 30 درصد از آن‌ها با مشاوره از تقاضای طلاق خودشان منصرف شدند و در ادامه برای دریافت خدمات طولانی تر مشاوره ای باز هم به مراکز مشاوره مراجعه کردند.

آقايوسفي در پایان خاطرنشان کرد: در واقع می‌توان گفت که براساس مطالعات انجام شده با مراجعه زوجین در آستانه طلاق به مراکز مشاوره از آمار طلاق کاسته شده است و این مراکز در کاهش آمار طلاق موثر هستند.
 
مرجع : خبرگزاري فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!