سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۶
کد مطلب: 36784
۱
از گشت ارشاد نامحسوس تا زیرپوست شهر

نقش روانشناسان در افزایش امنیت، اخلاق و بالابردن کیفیت عفاف و حجاب

امین رفیعی پور، پزشک و متخصص روان‌شناسی سلامت، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به آسیب‎های احتمالی طرح ۷ هزار نفری نیروی نامحسوس گشت ارشاد پلیس گفت: امروزه آسیب‌های روانی منجر به آسیب‌های اجتماعی می‌شود و افزایش آسیب‌های اجتماعی به نفع جامعه نیست، ولی برخورد با آسیب‌های اجتماعی هم باید علمی و عملی باشد.

وی با بیان اینکه برخورد سطحی‌ نگری و سرعتی، عمل عکس می‎دهد، افزود: وقتی صحبت از ۷ هزار نیروی نامحسوس گشت ارشاد پلیس می‌شود قطعا بیش از این تعداد نیرو در کشور به صورت نامحسوس وجود دارد. برای امنیت کشور نیاز است به صورت نامحسوس نیروهایی دیده شود ولی عنوان کردن این مسئله ممکن است منجر به آسیب‌های بیشتری شود.

رفیعی پور، ادامه داد: عنوان کردن این مسئله احتمال افزایش جرم‎های پنهان‌ را بیشتر می‎کند. لذا بهتر این بود خود پلیس مقتدر که توانسته کشور را به یکی از امن‎ترین کشورهای دنیا از لحاظ اجتماعی و انتظامی تبدیل کند، با همان صلابت، برخورد‌های ملایمت‌آمیز انجام دهد و بیشتر به سمت آموزش و اطلاع‌رسانی برود. برخورد‌های قهری قطعا جوابگوی خوبی نخواهد بود و منجر به آسیب بیشتر می‎شود.

این متخصص روان‌شناسی سلامت بر ضرورت آموزش ۷ هزار نفر نیروی پلیس اشاره و تصریح کرد: افرادی که در این زمینه انتخاب می‌شوند باید کاملا شناخته شده، متدین، عامل به عمل و کارآموخته باشند تا این موضوع منجر به سو استفاده برخی افراد قرار نگیرد. البته باید به این نکته توجه کرد که این موضوع نیاز به رسانه‎ای شدن نداشت، چراکه وظیفه هر پلیسی است که چه به صورت محسوس و چه مخفیانه امنیت کشورش را برقرار کند.

وی بیان کرد: رسانه‌ای شدن این مسئله به هیچ وجه خوب نبود و منجر به زیرزمینی شدن خطا‌ها و مشکلات عدیده و آسیب‌های اجتماعی دیگری خواهد شد.

رفیعی پور در خاتمه از نقش روانشناسان در افزایش امنیت، اخلاق و بالابردن کیفیت عفاف و حجاب کشور گفت و افزود: امروز نفوذ اجتماعی روانشناس و مشاور در کشور زیاد شده است و نیاز مردم هم به این متخصصان زیاد است. لذا باید با آموزش و برنامه‌ریزی صحیح و سندی که می‌تواند توسعه اجتماعی باشد، برنامه‌‎ریزی کنیم و به موفقیت برسیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی