جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۲
کد مطلب: 30627
۰
تایپ کردن را فراموش کنید

رمزعبورهای آینده در اسید معده شماست!

به گزارش ایسنا، جاناتان لبلانک، طراح ارشد شرکت PayPal اظهار کرد که نیروی این دستگاه‌ها توسط اسید معده تامین می‌شود و شامل رایانه‌های ریز است. موج بعدی رمز عبورها خوردنی، بلعیدنی یا تزریقی خواهند بود و نیاز به روشهای منسوخ تائید هویت مانند اسکن اثرانگشت یا تایپ کردن رمز عبور را از بین خواهد برد.
لبلانک در یک سخنرانی موسوم به «همه رمز عبورها را از بین ببرید» اعلام کرد که قصد دارد کاربران را مسؤول ایمنی خودشان قرار دهد. به گفته وی، رمز عبورهای کنونی دیگر کارا نبوده و کاربران باید آن را با یک چیز جسمانی مطمئن‌تر کنند. کپسول‌های خوردنی می‌توانند سطوح قند یا فشار خون فرد را بررسی کرده و سپس داده‌های کدگذاری‌شده را منتشر کنند. امکانات دیگر شامل تراشه‌های سیلیکونی هستند که در زیر پوست قرار می‌گیرند یا خالکوبی‌های رایانه‌ای پوشیدنی که اطلاعات را توسط ارتباط بی‌سیم ارسال می‌کنند.
نمودار یک تراشه که در این سخنرانی مورد استفاده قرار گرفته بود، به نمایش دستگاهی پرداخت که از حسگرها، فرستنده بی‌سیم، آشکارسازهای تصویر، سیم‌پیچ نیرو و حسگر دما برخوردار بود. به گفته لبلانک، شرکت PayPal در حال حاضر یک برنامه هکاتون را برای تولید فناوری‌های شناسایی رگ و نوارهای تشخیص ضربان قلب در دور کمر فرد برگزار کرده است.
هکاتون رویدادی است که در آن برنامه‌نویسان رایانه و افراد دیگر از حوزه‌های مرتبط، از جمله طراحان گرافیکی، طراحان واسط کاربری و مدیران پروژه گرد هم می‌آیند و در توسعه پروژه‌های نرم‌افزاری و گاهی سخت‌افزاری با یکدیگر همکاری می‌کنند. اما لبلانک متذکر شد که شرکت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای استفاده از چنین دستگاههایی ندارد.
رمز عبورهای خوردنی پس از برنامه‌هایی که با شناسایی چهره به جای رمز عبور وارد سایت می‌شوند، جدیدترین دستاورد در بیومتریک محسوب می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد