شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۴ / ۱۵:۱۷
کد مطلب: 33750
۰
۲

قطع داروی بیماران مبتلا به صرع با افزایش خود کنترلی

قطع داروی بیماران مبتلا به صرع با افزایش خود کنترلی
به گزارش میگنا، دکتر داریوش نسبی تهرانی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا در خصوص نگرش جامعه به استفاده مادام العمر مبتلایان به بیماری صرع از دارو گفت: این عقیده در جامعه وجود دارد که در صورت ابتلا به این بیماری باید تا آخرعمر ودر مدت طولانی دارو خورد، ولی متخصصان مغز و اعصاب این نگرش را ندارند و معتقد هستند که این بیماری قابل کنترل است و حتی به مرز قطع دارو و بهبودی کامل می رسد.


وی افزود: ثبات در مصرف منظم دارو و پیگیری مناسب ، از ویژگیهای خودکنترلی دقیق صرع توسط بیمار است، به جای اینکه صرع بربیمارمسلط شود، بیمارباید صرع خود را کنترل کرده و برآن تسلط یابد. وی درخصوص اینکه چه عوامل بیرونی این بیماری را تشدید می کنند، گفت: یکی از عوامل ذهنیت خود بیمارنسبت به بیماری خود است، شروع تشدید این بیماری ابتدا از خود فرد شروع می شود و بعد ازشرایط زیستی فرد از جمله خواب و خوراک ، نظم در زندگی ، استرس های محیطی در جامعه ، فشارهایی که از عوامل مختلف در محیط خانواده و کار به وجود می آید.


تهرانی اظهارکرد: این موراد همه ازعواملی است که می تواند این بیماری را تشدید کند و یا اینکه از کنترل خارج کند، باید به همه این عوامل توجه کرد و تنها استفاده صرف ازدارو برای بهبود این بیماری کافی نیست.


وی با اشاره به اینکه اختلالات شدید فیزیکی ازعوارض بیماری صرع نیزاست گفت: معمولا وقتی حملات تشنجی بیماری صرع طولانی می شود عوارض جبران ناپذیر فیزیکی وذهنی بیشتری با خود به همراه دارد، بعد از این امرنیز مصرف زیاد داروها عوارضی به دنبال دارد که ممکن است در دراز مدت یک سری ضعف ها برای این بیماران ایجاد کند.

این متخصص مغزواعصاب افزود: نمی توان فقط به اینکه به بیمار دارو بدهیم برای اینکه تشنج نکند اکتفا کرد، بلکه تجویز دارو باید هم به روش درست درمان این بیماران، کمک کند و هم اینکه اگر اتفاقات تشنجی افتاد آن ها هم معالجه و کنترل شود ،همه مسایل زندگی بیمارصرع وضعف هایش چه فیزیکی و ذهنی باید درمان شود واصلاح شود.

تهرانی در رابطه با علائم شاخص بیماری صرع یادآور شد: هرگونه شکل غیرعادی که برای فرد پیش بیاید، مثلا خواب بی دلیل، سرگیجه بی دلیل، سر درد بی دلیل و تکرارشونده باشد ودلیل خاصی برای آن پیدا نشود، و نیزدائم درشرایط مختلف و زمان های مختلف ریتمیک تکرارشود،ممکن است علائمی از شروع بیماری صرع باشد، فقط تشنج کردن، غش کردن و زمین افتادن از علائم بیماری صرع نیست.

صرع یک بیماری مزمن است که درآن حمله های تشنج به شکل یا اشکال خاصی هر از چند گاه ایجاد می شود، صرع انواع مختلفی دارد که برحسب چگونگی خصوصیات آن از لحاظ بالینی و یا الکتروفیزیولوژیک که در نوار مغزی نشان داده می شود ، طبقه بندی می شود.
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نازنین
Iran, Islamic Republic of
ازانجایی که شوهرم صرع داره چندسالی که ازدواج کردم حالت هایی بهش دست میدادکه بررسی کردم وزندگی خیلی خوب پیش میره به یاری خداوند اول چشمها حالت عادی بزرگتر میشه بعضی روزها بدن تیک خفیف میزنه بخصوص دستها
نازنین
Iran, Islamic Republic of
شوهرم از لحاض عاطفی گوش بهش میدم از جنگ عصاب دورش میکنم از کسایی که موجب ناراحتیش هستند دورش میکنم غذاهای مقوی درست میکنم خواب بعدظهر وخیلی مهمترخواب شب شب زنده داری براش خوب نیست قرص دپاتین 500مصرف میکنه خودش خیلی مهربانه وهوش استعدادعالی داره خدایادست دکترهاروبرای درمان صرع یاری کن وبه انان علم درمان صرع روبده
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم