پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۳ / ۱۷:۵۳
کد مطلب: 27360
۰

تحصیل 18 هزار دانشجو در جنوب شرق استان تهران

 
 
به گزارش مهر، عصر امروز حسینعلی شیبانی در نشست خبری با اصحاب رسانه شرق استان تهران با اشاره به توجه ویژه مقام معظم رهبری به نهضت علم آموزی در کشور اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل شرائط حاکم بر کشور، امکان استفاده از دانش جوانان ایرانی وجود نداشت به همین خاطر اکثر دانش آموختگان برجسته ایرانی به خارج از کشور مهاجرت می کردند.

این مسئول افزود: پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گسترش مرکز دانشگاهی یکی از سیاستهای اصلی نظام اسلامی قرار گرفت به طوری که همه جوانان امکان ادامه تحصیل در مناطق و رشته های مختلف را داشتند.

وی ادامه داد: امروز تربیت جوانان نخبه دانشگاهی یکی از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی است که باعث شده تا ایران بالاترین رشد علمی را در میان کشورهای مختلف جهان به دست آورده و در بسیاری از رشته های حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.

شیبانی اضافه کرد: دانشگاه آزاد نیز یکی از برکات و دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی بود که امکان ادامه تحصیل برای جوانان با انگیزه و با استعداد را در نقاط مختلف کشور فراهم کرد و امروز نیز فارغ التحصیلان این دانشگاه در مراکز مختلف، منشأ خدمات هستند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا با اشاره به تشکیل این دانشگاه در سال 1364 اعلام کرد: دانشگاه آزاد ورامین - پیشوا در سال 64  با 35 دانشجو و تنها در دو رشته کار خود را آغاز کرد و امروز بعد از گذشت 29 سال به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزشی جنوب شرق استان تهران به شهرستان های هم جوار خدمت رسانی می کند.

این مسئول تأکید کرد: 68 آزمایشگاه تخصصی، چهار کتابخانه مجهز با بیش از 90 هزار عنوان کتاب، 530 عنوان مقاله ISI ،543 طرح پژوهشی، 280 عنوان کتاب چاپ شده، 46 اختراع ثبت شده و حدود 35 هزار فارغ التحصیل تنها گوشه ای از ظرفیت و پتانسیل این واحد جامع دانشگاهی است.

وی افزود: در دانشکده های علوم انسانی، علوم کشاورزی، علوم پایه، علوم زیستی و علوم پزشکی (پرستاری و مامایی) با پذیرش دانشجو در 124 رشته در مقاطع مختلف و با احتساب معاونت سما و مرکز قرچک میزبان 18 هزار دانشجو هستیم، هدف جذب 30 هزار دانشجو با رعایت تمامی مسائل کیفی است.

شیبانی متذکر شد: اقداماتی که طی دو سال اخیر در راستای سیاست های کلان دانشگاه صورت پذیرفته متنوع بوده که کیفی سازی دانشگاه در تمامی امور، توجه جدی به امر پژوهش و تحقیق، رفع مشکلات منطقه، تجاری سازی علم و ارائه طرح های درآمد زا از جمله این موارد است.

وی تأکید کرد: با تلاشهای انجام شده در بحث توسعه تحصیلات تکمیلی، 23 رشته در کارشناسی ارشد و هفت رشته در مقطع دکتری برای اولین بار در این واحد دانشگاهی تصویب شد همچنین در راستای تجاری سازی علم و درآمدزایی، 16 طرح در حوزه کشاورزی، مزرعه تحقیقاتی و آموزشی دانشکده کشاورزی به سازمان مرکزی ارائه شد همچنین توسعه فضاهای گاوداری، گوسفنداری، مرغداری و زنبورداری و احداث پایلوت صنایع غذایی و راه اندازی کلینیک گیاه پزشکی با هدف مشارکت و تعامل با بخش های اجرایی شهرستان از جمله آنها است.

وی در خصوص روند تکمیل پروژه بیمارستان فوق تخصصی دانشگاه گفت: این بیمارستان در دو فاز هفت هزار و 500 متر که جمعا 15 هزار متر می شود در حال اجراست و فاز اول آن شامل 60 تخت، اورژانس و کلینیک حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال 94 افتتاح خواهد شد که هم برای مسائل آموزشی و هم خدمت رسانی به اهالی شهرستان های هم جوار استفاده می شود.

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.