چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ / ۱۶:۰۰
کد مطلب: 28233
۲

«احساس جوانی» عمر را طولانی می‌کند

«احساس جوانی» عمر را طولانی می‌کند
این واقعیت که دیر یا زود عمر به پایان رسیده و لحظه مرگ فرا می‌رسد غیرقابل انکار است اما نتایج یک مطالعه جدید حاکیست، داشتن حس جوانی و سرزندگی موجب می‌شود فرد عمر طولانی‌تری داشته باشد.

در نتایج این مطالعه آمده است افرادی که احساس نشاط و شادابی دارند نسبت به افرادی که احساس می‌کنند پیر و فرسوده شده‌اند بیشتر عمر می‌کنند.
متخصصان در این بررسی دریافتند افراد مسن در انگلیس که نسبت به تاریخ تولدشان احساس می‌کنند سه سال جوان تر هستند نسبت به افرادی که احساسشان با تاریخ دقیق تولدشان مطابقت دارد یا حتی تصور می‌کنند پیرتر هم هستند، کمتر احتمال دارد در مدت متوسط هشت سال آینده فوت کنند.

«آندرو استپتوئی» یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه کالج لندن گفت: وجود این رابطه پیش از این نیز تایید شده اما این مطالعه در مقیاس بزرگتری انجام گرفت و طیفی از دلایل
احتمالی آن بررسی شد هرچند هنوز مشخص نیست دلیل قطعی این رابطه چیست. در این بررسی از بیش از 6000 فرد بزرگسال که دستکم 52 سال سن داشتند در سال‌های 2004 یا 2005 در مورد احساسی که نسبت به سنشان دارند سوالاتی پرسیده شد.

متخصصان مشاهده کردند بیش از دو سوم شرکت‌کنندگان این احساس را داشتند که حداقل سه سال از سن واقعی خود جوان تر هستند. همچنین مابقی شرکت کنندگان احساسشان با تاریخ تولدشان مطابقت داشت یا تصور می‌کردند یک سال بیش از سن واقعی‌شان سن دارند. همچنین این تیم تحقیقاتی دریافتند 14 درصد از افراد گروه اول تا ماه مارس 2013 فوت کرده‌اند در حالیکه این رقم در گروه دیگر 19 درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، آندرو استپتوئی همچنین گفت: افرادی که احساس می‌کنند بیش از سن واقعی‌شان عمر دارند بیمارتر هستند و به همین دلیل بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "