پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۶
کد مطلب: 37919
۰

توانبخشی بیماران‌سکته‌مغزی در بیمارستان رفیده

فریدون لایقی رییس بیمارستان توانبخشی رفیده در گفت و گو باشگاه خبرنگاران؛ گفت : خدمات توانبخشی بیماران دچار سکته مغزی ، در بیمارستان توانبخشی رفیده با تعرفه های دولتی ارائه می شود و برای بیمه شدگان بیمه تکمیلی ارائه خدمات بصورت رایگان می باشد.
وی از امضای تفاهم نامه همکاری بیمارستان توانبخشی رفیده با بیمارستان حضرت رسول (ص) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد و افزود: بیمارستان حضرت رسول (ص) ، یکی از واحدهای مراقبت از بیماران سکته حاد است که با مراقبت ها و یک سری فعالیت های پزشکی ، نسبت به از بین بردن لخته در مغز اقدام می کند.
لایقی ادامه داد: پس از سکته ها بخصوص سکته مغزی شاهد عوارضی روی اندام‌های حرکتی بیمار و یا در گفتار هستیم که نیاز به فعالیت های توانبخشی برای بازگشت بیمار به زندگی عادی قبل از سکته مغزی باشد، لذا بیمار پس از گذراندن فاز حاد بیماری و ترخیص از بخش های عادی بیمارستان عمومی، به بیمارستان تخصصی توانبخشی رفیده ارجاع داده می شود تا با فعالیت های توانبخشی در فاصله زمانی نزدیک به ارائه خدمات پزشکی، به بهبودی در کارکرد اندام‌های حرکتی و گفتار بیمار کمک شود.
رییس بیمارستان توانبخشی رفیده اظهار داشت: فعالیت های اولیه پزشکی در بیمارستان حضرت رسول (ص) انجام می شود و با امضای تفاهم نامه همکاری با بیمارستان حضرت رسول (ص) و برنامه ریزی انجام شده در 2 بیمارستان، بیمار بصورت کانالیزه برای گذراندن دوران توانبخشی که دوران طلایی گفته می شود و دریافت خدمات توانبخشی به بیمارستان رفیده منتقل می شود.
وی افزود: بیمارانی که در بیمارستان توانبخشی رفیده برای دریافت خدمات توانبخشی بستری می شوند در صورت نیاز به خدمات و مراقبت های ویژه ICU ، یا CCU در بیمارستان‌های عادی مانند بیمارستان حضرت رسول (ص) یا بیمارستان تجریش که قبلا همکار رسمی بیمارستان رفیده شناخته شده ، منتقل می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...